Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Dronningens Tværgade 59, 1., 1302 København K

Den ender som et smækkys til Kongens Have...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:87 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1804

Den ender som et smækkys til Kongens Have...

Dronningens Tværgade går fra Bredgade og krydser nogle af de mest populære og markante gader i København: Store Kongensgade, Borgergade og Adelgade, før den ender som et smækkys til Kronprinsessegade ved Kongens Have. Nå ja, på sin vej har den også krydset Dronningegården, Kongegården, Prinsessegården og Christiansgården. Fornemt og royalt er det hele her i Indre By, sådan skal det være.

Dronningens Tværgade 59 er en fredet ejendom, og fra lejligheden på 1. sal kan man røre de grønne træer og Orangeriet i Kongens Have. Den er på 87 åh-så-charmerende m2. Med den smukkeste stuk, sin lofthøjde, sine høje paneler, de fineste, originale listevægge og et kaminhjørne med hollandske kakler fra Christian den 7. tid er den et klassisk eksempel på håndværk, som med nutidigt betonbyggeri og glas og stål er ved at forsvinde. Desværre. Ejendommen er fra 1804, altså en moden, ældre dame, og lejligheden er lige til at flytte ind i. Den er velegnet som delelejlighed, til kærester og den lille familie.

Fra Dronningens Tværgade i Indre By er alt i København tæt på. Det gælder de bedste restauranter, caféerne og de lækre butikker. Alt er lige om hjørnet, også kulturen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater og skuespillet i Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have er fristeder, som gør en by til en metropol. Marmorkirken og den nye Metronedgang med bilfri passage til Frederiksgade ligger få hundrede meter væk, det samme gør Nyhavn og Kongens Nytorv.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Kattesundet 14C, 2. th., København K

Lejlighed

Kattesundet 14C, 2. th., København K

Pris

6.245.000 DKK

Ejerudgift

5.527 DKK

Boligareal

120 m2

Værelser

5

NY PRIS
Vesterfælledvej 66E, 4. tv., København V

Lejlighed

Vesterfælledvej 66E, 4. tv., København V

Pris

5.995.000 DKK

Ejerudgift

3.202 DKK

Boligareal

84 m2

Værelser

4