Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

De Conincks Vej 3B, 2840 Holte

Attraktiv og uforskammet charmerende. Siger det bare...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:25.950.000 DKK
  • Ejerudgift:13.816 DKK
  • Boligareal:236 m2
  • Grundareal:1.200 m2
  • Værelser:5
  • Carport:48 m2
  • Byggeår:2004
  • Energimærke:
    C

Attraktiv og uforskammet charmerende. Siger det bare...

Så står man der og skælder sig selv ud som en anden Kaptajn Haddock, fordi man ikke lige har 26 millioner i lommen. Men sådan er det altså. De få huse på De Conincks Vej lever så privilegeret en tilværelse, at de godkender et højere prisskilt på døren. Sådan er det at være blandt de få, sådan er det at være attraktiv og uforskammet charmerende. Siger det bare.

Af de få huse på vejen ligger kun 3 af dem ud til Furesøkanalen, som forbinder Vejlesø med Furesø. At ligge her betyder egen, lille havn med bådplads. Furesø er stor nok til vandski og wakeboard, og der er geder og andre fisk i vandet, som må fiskes. Og ja, man kan også hoppe i vandet, det er tilladt at bade. Her kan ingen bunde, Furesø er Danmarks dybeste sø. Alt i kvarteret er stille og fredeligt, og med Næsseskoven, Geelskov, Kollemosen og Malmmosen lige om hjørne giver det absolut mening at tale om en adresse med rekreative muligheder.

Der er mange ældre og smukke palæer i kvarteret, men der er også nyere ejendomme, som eksempelvis huset på De Conincks Vej 3B. Det er bygget i 2004. Her er 236 m2 bolig med den helt rigtige placering på den 1.200 m2 let skrånende kanalgrund. Alt står knivskarpt ude og inde, og med 5 soveværelser kunne planløsningen ikke være bedre. Det er plug and play, lige til at flytte ind i. Familien med børn får en fest her. Dagsinstitutioner og en af landets bedste skoler er en kort cykeltur.

Frédéric de Coninck var skibsreder og storkøbmand. Han byggede Næsseslottet i 1783 ud til Furesøen for enden af Dronninggårds Allé. Kvarteret har altid været så smuk og pittoresk, at guldalderens malere cyklede fra København herud med pensler, farver og staffeli på ryggen for at forevige naturen. Noget af en cykeltur på dens tids cykler. I bil tager turen i dag 20 minutter.

Bestil salgsmateriale

De Conincks Vej 3B, 2840 Holte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg