Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Damgårdsvej 50, Markeslev, 4300 Holbæk

Insekthotellet med udsigt til Fjordvandet ...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:3.995.000 DKK
  • Ejerudgift:1.516 DKK
  • Boligareal:95 m2
  • Grundareal:1.570 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN10409

Insekthotellet med udsigt til Fjordvandet ...

Vand finder vej. Når vandet i Kattegat og Hesselø Bugt løber ind i Isefjord, løber det videre og bliver til stedfjordnavne som Roskilde Fjord, Lammefjord og Holbæk Fjord. Fjordlandet har fjordbyer, og Holbæk er bare én af dem. Men vi skal kun delvist til Holbæk, for sommerhuset på Damgårdsvej ligger så fint placeret lige ud til vandet på den anden side af Holbæk Fjord, at byen er baggrundstæppet i udsigten. Og med lys på, når Solen går ned. Det er den maritime natur mod civilisationen, og det er en udsigt, der gør sommerhusene her på 1. række til noget ganske særligt.

Sommerhuset er bygget i 1962. Det blev fordoblet i størrelse i 2019 og rummer i dag 95 kvm. Grunden er på 1.570 m2 med en have, hvor halvdelen er udlagt som naturgrund med biodiversitet. Insekthotellet, kalder de nuværende ejere den del af grunden. Og de hygger sig i græsset og marsken, insekterne. Biodiversitet giver mangfoldighed i naturen, om frøer i vandløb, fisk i havet, blomster og urter i engen, om fugle, insekter, skove og strande. Biodiversitet er den biologiske mangfoldighed. Beliggenheden her er ganske enkelt enestående.
Fra den sydvendte terrasse er der udsigt over fjordvandet. Her tøffer færgen forbi mellem Holbæk og Orø mange gange om dagen.

Hørby Færgekro er netop overtaget af en gruppe næsboere og venner. De giver den gas med forandringer, og kroen i vandkanten er ved at forvandle sig til et samlingssted for lokale, sommerhusgæster og turister fra nær og fjern. Her serveres lækker mad med bølgeskvulp og fjordudsigt. Indkøb i Holbæk er en tur på 10 minutter. Holbæk er én af Danmarks købsstæder 60 kilometer fra København. Siden 1980erne har byen været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og var blandt de fem hurtigst voksende i 2000erne.


Bestil salgsmateriale

Damgårdsvej 50, Markeslev, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg