Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Damengen 5, Nygård, 4500 Nykøbing Sj

Selvfølgelig kom Tour de France lige forbi...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:995.000 DKK
  • Ejerudgift:1.116 DKK
  • Boligareal:38 m2
  • Grundareal:1.306 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN11431

Selvfølgelig kom Tour de France lige forbi...

Naturen heroppe i Odsherred er stor og istidsgammel, og selvfølgelig kom Tour de France lige forbi. Landskabet er kuperet med bakker og dale, skrænter, udsigter og enge med lyng. Hverdagens lycrabrumbasser er også vilde med bakkerne, som de ellers skal længere sydpå for at trille op- og nedad. Nogle af de bedste badestrande på Sjælland ligger heroppe. Her står vandet aldrig stille, det er altid i bevægelse, altid klart, altid rent. Odsherreds købsstad, Nykøbing Sjælland, ligger mellem Kattegat og Isefjord. Fra midt i byen til de hvide sandstrande ved Kattegat er der blot 2 km. Hvor byen slutter, ja, der begynder sommerhusene.

Sommerhuset på Damengen på kanten af Nykøbing Sjælland er så sommerhushyggeligt, som det kan blive. Ganske vist ikke verdens største, men de 38 m2 med lukket gårdhave og 13 m2 udhus er udnyttet med både omtanke og betænksomhed, så her er plads til familien med børn og venner på besøg. Grunden på 1.306 m2 er gammelbeplantet med smukke blodbøge og et herligt abetræ. Fra sommerhuset er der en slentretur på godt 15 minutter til Nordstrand og Kattegatvandet i Nyrup Bugt, det halve på cykel. Her er ingen parkeringspladser og derfor kun få gæster på stranden.

Fra Rørvig i øst til Klint i vest er Nykøbing Sjælland det naturlige centrum for sommerhusene. Den var tidligere en vigtig købstad med en aktiv handelshavn ud til Isefjord. I dag er byen et kulturmekka med liv, kunst og musik. Her bor små 6.000 mennesker, og den er en by med mange lækre butikker, supermarkeder, caféer og restauranter. Naturen er stor og autentisk i Odsherred, som ikke helt tilfældigt har fået hæderstitlen UNESCO Global Geopark Odsherred, som den første danske geopark nogensinde.
Bestil salgsmateriale

Damengen 5, Nygård, 4500 Nykøbing Sj

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Julie Valentin Brahl
Sagsbehandler

Julie Valentin Brahl
Trainee
julie@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg