Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Dalvej 12, 2970 Hørsholm

Et grønt refugium direkte mod syd

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:114 m2
  • Grundareal:2.530 m2
  • Værelser:3
  • Garage:24 m2
  • Sagsnr.:IEN7051
  • Energimærke:
    D

Et grønt refugium direkte mod syd

For 300 år siden var Hirschholm én af de yngste byer i Nordsjælland. Ikke stor, bare en lillebitte by med under 80 indbyggere, som alle havde en relation til Hirschholm Slot. Hirschholm blev til Hørsholm, og på den smukkeste halvø nord for Alperne blev slottet erstattet af en kirke i 1820erne. I dag er Hørsholm attraktiv som aldrig før, ikke mindst for børnefamilier. Skolerne er kåret som Danmarks bedste. Ikke bare på trivsel, men også på faglighed. Hørsholm er en by med lækre forretninger og ét af de mest populære supermarkeder i Nordsjælland. Og så er her ikke langt til stranden og det maritime miljø i Rungsted Havn med caféer og gode restauranter.

Dalvej er blind som en flagermus og kan ikke ligge bedre i Hørsholm. Alle lækkerierne i Hørsholm er lige om hjørnet med søer i baghaven og indkøb i forhaven. Dalvej er en lille landsby midt i Hørsholm, et asyl uden byens trafik. Huset er på 114 m2, og som de fleste parcelhuse fra 60erne er alle m2 rigtig godt indrettet. Far og mor med 2 børn får det godt her. Grunden er på 786 m2 med en børnevenlig have, altså masser græs til bold og leg. Det er et meget velholdt hus, og alt er lige til at flytte ind i. Og terrassen, ja, terrassen, et opholdssted for sig, den er ny med italienske aner. Den er havens hule, et grønt refugium direkte mod syd. Her er varmt og sjælfuldt at være.Udforsk andre
Villaer til Salg