Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Constantiaparken 2, 2960 Rungsted Kyst

Prudentia et Constantia - en park med klogskab og standhaftighed

Åbent hus uden tilmelding
26. Jun 12:45-13:15
Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:8.395.000 DKK
  • Ejerudgift:5.563 DKK
  • Boligareal:133 m2
  • Grundareal:808 m2
  • Værelser:2
  • Garage:33 m2
  • Sagsnr.:IEN10700
  • Energimærke:
    F

Prudentia et Constantia - en park med klogskab og standhaftighed

Danske monarkers valgsprog er en over 500 år gammel tradition. Med klogskab og standhaftighed, eller prudentia et constantia, som de gamle romere sagde. Det var Frederiks den 5. valgsprog, og det er så den korte historie om Constantiaparken i Rungsted. Det er et stille og roligt villakvarter med Rungsted Privatskole lige om hjørnet.

Huset på Constantiaparken 2 er fra 1926, og er et af de første i kvarteret. Det er oprindeligt bygget som gartnerbolig til grosserer Gottliebs landejendom Constantia, som ligger her endnu på bakken bag Constantiaparken 2. Constantiaparken var oprindeligt indkørsel til Constantia fra Constantiaparken 2, med port ved gartnerboligen. Her er 2 bygninger, nummer 1 og 2. Hovedbygningen er på 98 m2, og annekset, som rummer boligareal på 35 m2, fordelt på to værelser, med tilhørende badeværelse. I samme anneks ligger den lukkede garage. Der er derfor sammenlagt 133 m2 i alt. Grunden er på 808 m2, ugeneret, og det hele ligger lidt forputtet for sig selv i den måske fredeligste og mest utrafikerede del af Rungsted. Et charmerende hus, som med brostensbelagt gårdhave, og en sydvendt have bliver et hyggeligt hus og samlingssted for familien med børn i alle aldre.

Her er stisystemer til institutioner, skoler, gymnasium, sport og 2 golfbaner, der sammen med Kokkedal Slot og Øresund ligger lige om hjørnet. På det næste hjørne er der skøjte- og svømmehallen og de smukke tennisbaner. Rungsted Havn har lækre butikker, gode restauranter, hyggelige caféer, sand- og badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både. Den hurtige tur til København tager 20 minutter. Langs stranden tager det en halv time.

Bestil salgsmateriale

Constantiaparken 2, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg