Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Christianshavns Voldgade 13, 2. tv., 1424 København K

Tusind tak, Christian den 4., mange, mange tak...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:4.195.000 DKK
  • Ejerudgift:3.009 DKK
  • Boligareal:60 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1914
  • Energimærke:
    D

Tusind tak, Christian den 4., mange, mange tak...

En af de helt exceptionelle beliggenheder i København er kvarteret omkring Christianshavns Voldgade. Ja, det var her Emma havde sit brune værtshus Rottehullet i serien Huset på Christianshavn fra 1970erne. Men fortæl en hvilken som helst udlænding, at vi er midt i centrum af København, at her er smukke, gamle volde fra begyndelsen af 1600-tallet med grusstier og grønne træer, at her ligger Fristaden Christiania, at her er sandstrande, kolonihaver, fodboldbaner, kanaler, caféer, restauranter og lækre butikker. Ja, så giver det store ord som exceptionel bestemt mening.

Lejligheden på Christianshavns Voldgade 13 ligger oppe på 2. sal. Her er masser af lys og masser af grønt i udsigten. Men næsten ingen trafik, for gaden er ikke en gennemfartsgade. Ejendommen er bygget i 1914, og lejligheden er på 60 m2 med det hyggeligste gårdmiljø. Naboskab er vigtigt, og det er de færreste som har fornøjelsen af Christianshavns Vold som nabo, men det har du her. Fra hvert eneste vindue i lejligheden har du en skøn udsigt blandet med Christianshavns charme. I ejendommen findes der bl.a. værksted, studierum/bibliotek, gæsterum og et beboerrum, så har du brug for lidt ekstra plads til f.eks. gæster, kan det nemt lade sig gøre.

I begyndelsen af 1600-tallet etablerede Christian 4. Christianshavn som en befæstet handelsby i et lavvandet marskområde nord for Amager for at udvide København. Christianshavn blev anlagt med lave jordvolde ud mod Amager med byporten Amagerport, som al trafik til og fra Amager skulle passere. I dag er Christianshavns Vold et vigtigt, grønt område for København Christianshavns indbyggere. Den sydlige halvdel af volden er offentlig park, her er legepladser og grusstier omkring voldene, børn og voksne giver ænder og svaner mad. Der bliver kysset på bænke og holdt i hånden. Her skøjtes når vandet bliver stift, som Stampe sagde til Bambi. Og selv om stierne er til borgere, der promenerer og flanerer på voldene, så er her også plads til motionister og termokander og caféer.


Bestil salgsmateriale

Christianshavns Voldgade 13, 2. tv., 1424 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Louise Schøtt Kristensen
Kontaktperson

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg