Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Christian Xs Alle 108, 2800 Kongens Lyngby

Begyndelser er nemme, afslutninger, det er det svære ...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:11.995.000 DKK
 • Ejerudgift:5.338 DKK
 • Boligareal:192 m2
 • Grundareal:680 m2
 • Kælder:97 m2
 • Værelser:7
 • Carport:19 m2
 • Bygget/ombygget:1933/2020
 • Energimærke:
  C

Begyndelser er nemme, afslutninger, det er det svære ...

Når et ældre hus har brug for en kærlig hånd, kan man vælge den forsigtige tilgang med tiden som vejviser. Man kan også tage det dybe spadestik, tilbygge det antal m2 man har brug og så ellers forene det ældre med det nye. Absolut ikke den nemmeste opgave. Men det var, hvad ejerne af huset på Christian X’ Allé valgte, og det er der kommet en mageløs arkitekttegnet og modernistisk ejendom ud af, hvor det ældre hus og tilbygningen deler samme arkitektoniske udtryk. Begyndelser er nemme, ja, men afslutninger, det er det svære.

Her er stærke referencer til minimalisme og funkis fra 1930erne. Samlingen af det ældre hus og tilbygningen er et arkitektonisk, kreativt greb, hvor trapperne samler de 3 etager i ét rum: Et orangeri med glasdøre til en gårdhave, hvor ude flettes sammen med inde til den skønneste oase med sol hele dagen. Virkeligt lækkert, masser af lys. Mod vest i tilbygningen er 12 af de samlede 15 meter glasparti. Med underetage er det et hus på 283 etagemeter. Stort er det, gulvvarme, masser af plads nede til en teenager. Og så ligger huset på den rigtige side af alléen. Her er ikke meget vedligeholdelse de næste mange år.

Med solceller på taget er huset stort set selvforsynende med strøm. Indbygget HIFI og TV i væg og loft. Indbyggede skabe i alle rum. Lyngby ligger lige om hjørnet med storcenter, hovedgade med caféer og lækre butikker, en af Danmarks bedste skoler, ungdomsuddanneler, universitet, kulturhus, biograf, frilandsmuseum og sports- og idrætsklubber. Det samme gør Lyngby Station med tog til Hillerød og København. Ulrikkenborg Plads har gode restauranter og lækre forretninger. Og så er der Bagsværd Sø og Lyngby Sø. Turen i bil til København tager 15 minutter.

Bestil salgsmateriale

Christian Xs Alle 108, 2800 Kongens Lyngby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg