Christian Winthers Vej 3A, 1., 1860 Frederiksberg C

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:113 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:1882/1978
  • Energimærke:
    D

Christian Winthers Vej 3A, 1., Frederiksberg C

Med en beliggenhed centralt på Frederiksberg og alle tænkelige fornødenheder skorter placeringen ikke på noget. Dertil er boligen en smuk, lys og optimalt udnyttet fireværelses lejlighed, og således går boligdrømmen op i en højere enhed med bopæl på Christian Winthers Vej 3A.

Snup en kop kaffe-to-go i en af de mange caféer, som tager del i den farverige og velassorterede kulisse på Falkoner Alle, eller tag på shopping i Frederiksberg Centret. Eller hvad med en afslappende cykeltur ad Den Grønne Sti eller gennem underskønne Frederiksberg Have. Uanset hvad humøret er til, vil I finde alt, hvad hjertet begærer lige om hjørnet fra denne attraktive adresse.

Lad blot blikket hvile i en rum tid på den elegante og velgjorte ejendom, der med sit mansardtag og lette facadeudsmykning pryder og har prydet nabolaget siden 1882. Det tidstypiske bygningsværk afsluttes af de klassiske dannebrogsvinduer. I baggården finder I en privat parkeringsplads.

Bevæg jer op på første sal, hvor I i bedste New Yorker-stil træder direkte ind i opholdsrummet. Her vil I straks begynde at indrette i hovedet med jeres personlige møblement, der får eminente omgivelser i form af det stilsikre køkken, det lyse, flettede gulv og de rigelige mængder sollys, der strømmer uhindret ind og breder sig i hele rummet. Her vil I utvivlsomt spendere mange mindeværdige stunder med venner og familie.

Foruden det skønne opholdsrum har I tre glimrende værelser at indtage med jeres personlige ejendele. Således byder hjemmet på plads til både store og små eller måske et hjemmekontor og et kreativt hobbyrum – det er helt op til jer. Til at afrunde herlighederne skal I se nærmere på badeværelset, der blev renoveret i 2020 og i dag har gulvvarme, rainshower og et væghængt toilet.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg