Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Chr.Winthers Vej 45A, 2800 Kongens Lyngby

Den bedste af alle naboer og oaser i Lyngby

Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:202 m2
  • Grundareal:1.316 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN9756
  • Energimærke:
    C

Den bedste af alle naboer og oaser i Lyngby

Lyngby Sø er en charmerende og kærlig hilsen fra den sidste istid. Tusind tak, siger vi bare. Og det siger digtere, poeter og malere som Eckersberg også i digte og bøger og med et maleri, som hænger på Statens Museum for Kunst i samlingen for Den Danske Guldalder. Smuk og pittoresk er søen, som er en af de søer på Sjælland med sti hele vejen rundt om sig selv. På stien møder man robåde, kanoer og kajakker i vandet, man passerer Lyngby Havn, Bådfarten, Nybro Kro, lystfiskere og motionsløbere. Lyngby Sø er en travl sø, en sø med mange muligheder og glade bejlere.

Chr. Winters Vej som en lille oase med søen som nabo, den bedste af alle naboer og oaser i Lyngby. Huset i nummer 45A er bygget i 2009. Alle 202 m2 er placeret rigtigt, alt er uforskammet lækkert. Grunden er på 1.316 m2 med en have, som er nem at holde. Poolen er opvarmet, tak for det, og i orangeriet står oliventræerne og citrusplanterne og minder om andre himmelstrøg, vel at mærke hele året. Familien med børn får det godt her. Engelsborgskolen er en gåtur på 500 meter. Skolen er så populær, at børnefamilier flytter til kvarteret, så deres børn kan gå i skole her.

Med vejnavne som S. Schandorphs Vej, Viggo Stuckenbergsvej og Chr. Winters Vej er vi i digterkvarteret. Herfra er der 5 minutter strøgmiljøet og bylivet i Lyngby. Det er en by med storcenter, hovedgade med caféer og lækre butikker, skoler, ungdomsuddanneler, universitet, kulturhus, biograf, frilandsmuseum og sports- og idrætsklubber.

Udforsk andre
Villaer til Salg