Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Carl Hansens Vej 12, Horneby, 3100 Hornbæk

Arkitektonisk liebhaveri med enestående udsigt til sø og skov.

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:150 m2
  • Grundareal:1.152 m2
  • Værelser:5
  • Carport:48 m2
  • Sagsnr.:IEN9902
  • Energimærke:
    C

Arkitektonisk liebhaveri med enestående udsigt til sø og skov.

Næsten 4.000 mennesker har valgt at bo i Hornbæk hele året. Ikke bare fordi turen til København og de omkringliggende byer er til at overse, men fordi Hornbæk er natur med lyng, skov, dyreliv og Øresund.

Det smukke VikingHus på Carl Hansens Vej i Hornbæk er en ener. Vikinghuse er huse, hvor bygningskroppen formes for optimering af grunden, så udsigt, sol og terrasser udnyttes bedst muligt. Med sine store panoramavinduer og højt til loftet mærker man straks, at her er der plads til at drømme stort og opleve naturen på nærmeste hånd.
Den 1.152 m2 store grund ligger for enden af en stille blind vej direkte til sø og skov.
En smuk og velholdt have omkranser huset, og med sine mange terrasser og hyggekroge er der plads til både børn og voksne.
Tæt på søen ligger det hyggelige orangeri, der med sine store vinduer bringer dig i et med naturen.
Denne ejendom henvender sig til familien, der er på udkig efter ro, natur og gåafstand til byens mange muligheder. Du får en enestående beliggenhed, placeret i rolige omgivelser og helt uden trafikstøj. Denne fantastiske 150 m2 store bolig byder på 3 store værelser, stort køkken alrum og fra husets højloftede opholdsstue på 1. sal kan du nyde den smukke udsigt over søen, skoven og solnedgangen. Foruden 2 lækre badeværelser er der en stor og hyggelig hems, der fx kan anvendes som hjemmekontor.
Derudover er der en flot og funktionel dobbelt carport med stort anneks til teenageren.

Hornbæk byder ikke kun på strand, vand og sand, men også et rigt byliv med mange forretnings- og indkøbsmuligheder, samt institutioner og en god lokal folkeskole.
Så kort fortalt – her finder du alt hvad hjertet begærer.

Udforsk andre
Villaer til Salg