Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Byvej 2, 4591 Føllenslev

Som enhver ældre dame vil sige, er alder altid til forhandling ...

Åbent hus 27. Aug kl. 16:00-16:30
Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:2.245.000 DKK
  • Ejerudgift:2.503 DKK
  • Boligareal:290 m2
  • Grundareal:1.929 m2
  • Værelser:5
  • Carport:21 m2
  • Sagsnr.:IEN11045
  • Energimærke:
    F

Som enhver ældre dame vil sige, er alder altid til forhandling ...

4591 Føllenslev får formentlig ikke den største klokke til at ringe i posen med postnumre på Sjælland. Men det gør stednavne som Havnsø, Nekselø Bugt og Vesterlyng Strand bare 3 kilometer mod nord og vest til gengæld. Ja, færgen til Nekselø og Sejerø går fra Havnsø Havn, fut fut, og det har den gjort siden 1931. Lille er den, Føllenslev, kun små 350 mennesker bor her. Men den er stor nok til at have kulturhuset Gimle med musik, børne- og voksenteater, dokumentarfilm, cirkus, danseskole og andre kulturaktiviteter.

På Byvej midt i byen ligger et hus, som oprindelig er bygget som skole i 1808. Men som enhver ældre dame vil sige, er alder altid til forhandling, for det blev ombygget og renoveret små 200 år senere. Her er 2 selvstændige boliger på i alt 290 m2, et flergenerationshus eller tofamiliershus, om man vil, eller bare en selvstændig afdeling til forældre og teenagere. Begge boliger er velholdte, pivhyggelige og lige til at flytte ind i. Grunden er på 1.929 m2 med terrasse, højbede og bålplads. Terrassen har sol fra øst, syd og vest, så stor er den.

Føllenslev havde tidligere både togstation og posthus, men bygget om til private boliger er tog og pakker og breve med frimærker nu historie. Men byen har erstattet Byvej 2 med en ny skole, som også er skole for de mindre nabobyer. Landsbyromantik og naturen er 2 gode grunde til at flytte til Føllenslev, og selvfølgelig ejendomspriserne, hvor især 1. gangskøbere får meget for pengene. Vesterlyng Strand er kåret som den 3. bedste badestrand på Sjælland. Her er en helt særlig lyngnatur med fritgående heste og køer om sommeren. Børnevenlig sandstrand, masser af kajakker og windsurfere. Havnsø Havn er fuld af liv om sommeren, for området er populært, derfor er der mange sommerhuse omkring havnen. Hver lørdag i sommermånederne er der kræmmermarked ved den vestre mole. Og så har vinterbaderne netop fået sauna på havnen.

Bestil salgsmateriale

Byvej 2, 4591 Føllenslev

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg