Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bystedvej 10 11., Nakke, 4500 Nykøbing Sj

Paradiso, ingen dårlig samvittighed

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:107 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN9927
  • Energimærke:
    D

Paradiso, ingen dårlig samvittighed

Bystedvej er en vej på Nakkesiden mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig. Her ligger et lille paradiso af ferielejligheder, hvor haven er stor som en urtepotte. Det er lige til at overkomme, og sådan skal det være. Meningen med en ferielejlighed er at holde ferie uden plantehave og hække, som skal klippes. Ingen pasning, ingen forpligtigelser, ingen dårlig samvittighed. Det bliver ikke nemmere.

Rørvig Park, hedder hele herligheden, og den er bygget i 1980. Lejligheden i nummer 11 er på 107 m2 med 2 kaffeterrasser i stueplan og en større solaltan på 1. sal mod syd og vest. Hver en m2 er optimalt udnyttet, her er 2 soveværelser plus en hems, så her er plads til gæster og den lille familie. Alt er lige til at flytte ind i. Lejligheden varmes op med varmepumpe og kan suppleres med brændeovn og elvarme.

Naturen er stor, vild og smuk heroppe. Med vand i Kattegat på den ene side og fjordvand i fjordvandet på den anden fylder det maritime meget i Nykøbing Sjælland og Rørvig. Her er skove, lyng og dyreliv. Fra Bystedvej er der 5 cykelminutter til nogle af de bedste badestrande mod Kattegat. Her står vandet aldrig stille, det er altid i bevægelse, altid klart, altid rent. Mange fuglekiggere og fuglefotografer tager til fuglereservatet, som ligger 10 minutter om hjørnet. Med lidt held kan man om foråret se havørnen ud over Hov Vig.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg