Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bygmesterskolen 7, 4300 Holbæk

Katedralen i Holbæk ...

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:12.800.000 DKK
  • Ejerudgift:5.932 DKK
  • Boligareal:293 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN9144
  • Energimærke:
    A2010

Katedralen i Holbæk ...

Bygmesterskolen var en landsdækkende forening og forløber for Bedre Byggeskik, som var en stilperiode i dansk arkitektur fra 1915 til 1940. Bedre Byggeskik var en kærlig lussing til historicismen, der efterlignede tidligere stilarter fra fx den ægyptiske kunst, fra antikken, gotikken, renæssancen og barokken. Væk var det danske håndværk, det skulle tilbage, og det var lussingen. Håndværket kom tilbage, og det kan ses på bygningen i Bygmesterskolen i Holbæk, hvor de gamle produktionshaller blev bygget om til 5 New Yorkerejerlejligheder i 2017.

Pivlækre er de. Og den mest uforskammet lækre af de 5 kaldes Katedralen fordi den i størrelse, rum og lysindfald fra sydvest adskiller sig lige så markant som en landsbykirke fra domkirken. Den er på 293 m2 i 2 etager. Alle etager opvarmes med gulvvarme fra egen luft til vand varmepumpe som sikre en lav varmeudgift. Ejendomme besidder derudover kælder og tagterrasse, en duplex på nydansk, og det er bare ikke en lejlighed, man ser hver dag. Hvis overhovedet. Det er arkitektur, håndværk, løsninger og valg af materialer på et niveau, der kun kan glæde ethvert forvænt og kræsent øje. En historisk lussing satte det hele på plads, i dag med garage med elport og plads til 2 biler.

En by uden historie er som en park uden bænke. Og historie, det har Holbæk. At Holbæk for over 100 år siden fik en bygmesterskole er til at forstå, for kulturlivet i Holbæk er prioriteret højt. ’Kulturbiografen Frysehuset’ åbnede for nogle år siden i et tidligere frysehus på det gamle havneområde. Mange af havnens tidligere virksomheder er lukket, og den gamle industrihavn er ved at blive omdannet til væresteder, hvor holbækkerne kan samles om fælles aktiviteter. Holbæk vil sine indbyggere og sig selv noget, som for eksempel ved at bygge Holbæk Sportsby, Danmarks største, der samler alle sportsfaciliteter ét sted, for at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på.

Bestil salgsmateriale

Bygmesterskolen 7, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg