Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bygaden 9A, Nakke, 4500 Nykøbing Sj

Med åbne arme, velkommen til en verden af muligheder

Plantegning Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:202 m2
  • Grundareal:11.090 m2
  • Kælder:7 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN10537
  • Energimærke:
    E

Med åbne arme, velkommen til en verden af muligheder


Heroppe, hvor vandet fra Kattegat er blevet til fjordvandet i fjordlandet, her ligger Maarbjerggaard midt på halvøen Nakke, hvor 3 af de 6 længer som åbne arme siger velkommen til en verden af muligheder.

Her er 1.400 m2 under tag, altså masser af plads i tidligere driftsbygninger, hvor der i disse bygninger også er glimrende potentiale i at udvide med endnu en bolig (kontakt mægler direkte for at rekvirere materiale).
Alt ligger i landzone på en 11.090 m2 grund i den smukkeste natur. Det er en gård, hvor en rekreativ hverdag får de bedste muligheder. Her er plads til alt, oplagt til kursussted, landsbyhotel, iværksætteri eller hesteopdræt, her er folde og stalde og mulighed for at ride på veje, stier, skov og vandkant, fordi Odsherred er et af de få steder i Danmark, hvor man må ride overalt. Eller café, som gården med succes har drevet indtil nu. Livet på landet er at være tæt på naturen, og når det gælder Nakke, så gælder det i særdeleshed fjordnaturen. Den bliver ikke bedre end her. Udover den hyggelige og driftige Nakke By er her primært landbrug med marker på åbent terræn. Naturen er derfor særegen.

Naturstyrelsen opkøbte i 1990`erne de fleste af Maarbjerggaards mange hektar jord og udlagde den til skov, som derfor stadig er en ung skov, men også en skøn skov til både gå- og cykelture, og som fortsætter direkte ud i Hov Vig, et fredet vildt- og fuglereservat med de smukkeste naturoplevelser, og hvor man kan komme ad bagvejen til Nykøbing. Siden har Naturstyrelsen købt yderligere 45 hektar jord i Nakke og udlagt det til vildtreservat. Maarbjerggaard er derfor omgivet af reservater, skov og vand, og det bliver der ikke ændret på de næste mange liv. Bus til indkøb i Rørvig og Nykøbing – og gåafstand til den lokale Rørvig Friskole.

Udforsk andre
Villaer til Salg