Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bygaden 47, Bybjerg, 4305 Orø

4-længet gård, som slet ikke er til at få øje på ..

Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:3.495.000 DKK
 • Ejerudgift:2.649 DKK
 • Boligareal:180 m2
 • Grundareal:4.151 m2
 • Kælder:5 m2
 • Værelser:4
 • Carport:23 m2
 • Sagsnr.:IEN10782
 • Energimærke:
  C

4-længet gård, som slet ikke er til at få øje på ..

At flytte til en af de Danske øer, ja, der kan der være mange, gode grunde til. Faktisk 5.000, for så mange øboere er der på de 27 danske småøer, som har slået sig sammen i Sammenslutningen af Danske Småøer. For beboerne på Orø er det den friske luft, vandet og naturen, og så er det selvfølgelig stilheden. Men Orø er også ildsjæle- og iværksætterkultur.

Midt på hovedgaden i Bybjerg ligger en 4-længet gård, som slet ikke er til at få øje på. Her er stille, helt stille, og her er så meget plads, at den ikke selv ved, hvor den ender. Den er bygget i 1887, en ældre dame, som man siger, hvor hovedhuset og den ene af længerne er renoveret de sidste par år. Her er 180 m2 bolig med masser af plads i længerne til kreativ udfoldelse som iværksætteri og håndværk. Med luft til vandanlæg er der god økonomi med gulvvarme overalt i hovedhuset. Energi C står der på varmerapporten, det bliver ikke meget bedre for et hus i den alder. Grunden er på 4.151 m2 og ligger i landzone, og det betyder noget for ejendomsbeskatningen. Byen er ikke stor, men stor nok til at have egen skole og indkøb til hverdagen.

Fjordøen Orø ligger i Fjordhavet, som er det poetiske fællesnavn for vandet i Roskilde Fjord, Isefjord og Lammefjorden. Og selv om hverdagen på en ø lyder langt fra civilisationen, så ligger Orø kun en time fra København og en halv time fra Holbæk, Roskilde og Frederikssund. Visse vasse. Der er liv og caféer på øen hele året, Orø er ikke en øde ø, her bor små 1.000 øboere i alle størrelser. De små går i vuggestue og børnehave, de større i skole, og de helt store tager færgen til gymnasier og uddannelsesstederne i Holbæk.


Bestil salgsmateriale

Bygaden 47, Bybjerg, 4305 Orø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg