Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bukkeballevej 25B, 2960 Rungsted Kyst

Funktionalismus befriet for overflødig pynt...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:15.495.000 DKK
 • Ejerudgift:10.748 DKK
 • Boligareal:237 m2
 • Grundareal:1.589 m2
 • Kælder:124 m2
 • Værelser:8
 • Garage:24 m2
 • Byggeår:1935
 • Energimærke:
  D

Funktionalismus befriet for overflødig pynt...

Funkis er den stilhistoriske betegnelse for arkitekturen mellem 1. og 2. verdenskrig. Funkis fik danske arkitekter til at dele sig i 2 grupper: Den ene med Le Corbusiers hvide, kubiske huse, et klart brud med dansk byggetradition, og den anden, som kombinerede funkis med dansk håndværkstradition. Den sidste gruppe fik den største betydning for boligbyggeriet i Danmark, og arkitekturen er nem at genkende. Med gule mursten, ingen overflødig pynt på facaderne, stramme linjer og med en let hældende tagkonstruktion er de stort alle bygget i 1930erne.

Sådan et funkishus står der på Bukkeballevej i Rungsted. Det er bygget i 1935 og er på 237 m2 med gulvvarme i stueetagen. Som alle funkishuse er hver en m2 optimalt udnyttet, alt har en funktion, funktionalismus befriet for overflødig pynt og med samme grundplan på alle 3 etager uden skråvægge på 1. sal, ja, så er funkishuse eftertragtede, og det har de især været siden 1990erne. Husenes enkle stil passer godt sammen med den minimalistiske stil, mange boligejere søger i dag. Grunden er 1.589 m2 med parkering og den smukkeste have med frugttræer og bær. Overdækket terrasse med vin stik syd, sol hele dagen. Huset står så højt i terrænet, at der er udsigt til vandet i Øresund. Desuden ligger boligen tæt på RPR, helt uden at krydse de store veje.

Bukkeballekvarteret er et meget hyggeligt kvarter med landsbykirke og havn. Rungsted Havn blev udbygget i 2016 og kan i dag tilbyde 850 havnepladser fra joller til store kølbåde. Havnen er en charmerende cocktail af liv og meget at kigge på. Her er lækre forretninger og 11 restauranter i alle klasser, fra den hurtige grillmiddag til den finere restaurant. Fra huset på Bukkeballevej er der stisystemer med gå- og cykelafstand til gode skoler, private og offentlige, gymnasie og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Og så har Rungsted sin egen kystbanestation med direkte afgange og kort rejsetid til København og Lufthavnen.

Bestil salgsmateriale

Bukkeballevej 25B, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg