Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bukkeballevej 1C, 2960 Rungsted Kyst

Luksuslækkert sted at bo. Nemmerlig ...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:5.495.000 DKK
  • Ejerudgift:5.352 DKK
  • Boligareal:111 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:1933/2016
  • Energimærke:
    D

Luksuslækkert sted at bo. Nemmerlig ...

Bukkeballevej, en genvejsvej fra Rungstedvej og Bolbrovej. Og omvendt, selvfølgelig. Nej, ikke meget trafik her. Hvor halvdelen er vejen ligger tæt på Rungsted på land med supermarked og kystbane med direkte afgange og kort rejsetid til København og Lufthavnen, så ligger den anden halvdel tæt på det Rungsted, der ligger i havn og vand med strand, kyssebænke, vandskibro, caféer, restauranter og lækre forretninger. Mellem Rungsted på land og vand er der skov og stisystemer med gå- og cykelafstand til gode skoler, private og offentlige, gymnasie og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Rungsted er et luksuslækkert sted at bo. Nemmerlig. Devisen er, at jo flere vi er i Rungsted, desto flere smiler vi.

Villalejligheden på Bukkeballevej ligger tæt på Rungsted på land. Lang er den ikke, Bukkeballevej, bare 700 meter, så her er ikke langt til noget i Rungsted. Lejligheden er halvdelen af en villa bygget i 1933 og ombygget i 2016. Den er på 111 m2 i 2 etager plus kælder til opbevaring, altså vertikal delt med egen have. Krammehyggeligt er det hele, som at bo i et lille eventyr.

Rungsted og Karen Blixen fylder selvfølgelig en del i Rungsted. Hun døde for 60 år siden på Rungstedlund, og ligger begravet under et stort, gammelt bøgetræ ved foden af Ewalds Høj i fuglereservatet på Rungstedlund. Ja, stort set lige over for lejligheden på Bukkeballevej 1c.

Bestil salgsmateriale

Bukkeballevej 1C, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Eltoft Nielsen
Sagsbehandler

Philip Eltoft Nielsen
Studentermedhjælper
pen@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Lejligheder til Salg