Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bregnevej 34, Ordrup, 4540 Fårevejle

Altså sol på mavsen hele dagen...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:3.995.000 DKK
  • Ejerudgift:1.801 DKK
  • Boligareal:83 m2
  • Grundareal:1.720 m2
  • Værelser:3
  • Carport:55 m2
  • Bygget/ombygget:1960/2002

Altså sol på mavsen hele dagen...

Ordrup Næs er ét af de mest attraktive sommerhusområder på Sjælland. Men, men, men, det har det ikke altid været, bestemt ikke, for Ordrup Næs var før landhævningen en ø i Stenalderhavet for 7.000 år siden. Som en lang tange ligger næsset i dag mellem Sejerøbugten og Nekseløbugten med et overflødighedshorn af de bedste strande, den smukkeste natur og et ugeneret, kuperet terræn.

Ved foden af Næsset ligger Bregnevej. Nej, den har ikke noget med bregner at gøre, lige som der heller ikke er valmuer på nabovejen Valmuevej. Bregnevej 34 er et klassisk, sort bjælkesommerhus med hvide sprossevinduer bygget i 1960, men renoveret i 2021 med delvis gulvvarme. Her er 83 hyggelige m2 på en 1.720 m2 stor dobbeltgrund i 2. og 3. række til vandet hvor 3. række kan udstykkes. Garage med plads til båd. Med anneks og 4 soveværelser er det oplagt til familien med børn og venner på besøg. Terrasselivet fylder meget, sydvestvendt er terrassen, altså sol på mavsen hele dagen. Stranden i Sejerø Bugt er en gåtur på 120 meter. Vandet i Kattegat er det bedste badevand på Sjælland.

Naturen er stor og autentisk i Odsherred, som ikke helt tilfældigt har fået hæderstitlen UNESCO Global Geopark Odsherred, som den første danske geopark nogensinde. Odsherreds geologiske udformning er helt unik og har afgørende betydning for livet på egnen. Ikke mindst alle strandende, som gør Odsherred til den danske Riviera.

Bestil salgsmateriale

Bregnevej 34, Ordrup, 4540 Fårevejle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg