Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bostamose Vestre Stræde 7A, 2930 Klampenborg

131 etagemeter i oasernes Oaseland

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:117 m2
  • Grundareal:229 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN9871
  • Energimærke:
    E

131 etagemeter i oasernes Oaseland

Er man stor, er man en gade, er man lille, er man et stræde. Og stræder, dem er der en del af i Skovshoved. Stræder er ofte små smutveje mellem 2 veje, eller så ender de blindt, og det gør Bostamose Vestre Stræde i Skovshoved. Ikke mange skovserhuse her, og slet ikke trafik. Charmerende er de, skovserhusene, typisk tidligere fiskerhuse og beskedne i størrelse, men huset i nummer 7A er rummeligt. Her er højt til loftet og plads i rummene. Det er på 117 m2 plus et anneks på 14 m2. Gårdhaven er brostensbelagt, her er flere terrassemiljøer med sol og fred og ro. Skovshoved er oasernes Oaseland, pivhyggeligt er her, og huset er et klassisk skovserhus renoveret helt i bund til det charmerende strædehus, det er i dag. Med en ny hovednøgle er huset lige til at flytte ind i. Børnefamilien får det godt her.

Fra Bostamose Vestre Stræde er der gå- og cykelafstand til alt, til indkøb i Ordrup, til havnen, stationen, Skovshoved Idræts Forening, Skovshoved Skole, Ordrup Gymnasium, vinterbadebroen, badeanstalten, skoven og Charlottenlund Slot. Selv om Skovshoved er kendt som et lille, gammelt fiskerleje, hvor mange af de gamle fiskerhuse stadig ligger her, er byen stor nok til at have egen kirke, strandhotel, kro, idrætsklub, en fredet tankstation, stor lystbådehavn og smukke landsteder som Rydhave, der i dag er adressen for USA’s ambassadør i Danmark. Skovshoved er et sjældent fællesskab af det nærvær, der kommer i en lille by, hvor tiden går lidt langsommere.

Udforsk andre
Villaer til Salg