Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Borgergade 26, 3. 6., 1300 København K

Borgergade 26, 3. 6.

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:44 m2
  • Værelser:1
  • Sagsnr.:IEN6777
  • Energimærke:
    D

Borgergade 26, 3. 6.

Vil du nyde udsigten fra din egen altan i Borgergade, så kig nærmere på denne rummelige etværelseslejlighed, der er klar til at slå døren op for en ny ejer.

De lyse 44 og veludnyttede kvadratmeter er beliggende inden for kort gåafstand til nogle af Københavns bedste spisesteder, Kongens Have, Nyhavn, Marmorkirken, Det Kongelige Teater samt kvarterets fristende specialbutikker. Ydermere kan turen til Irma og Superbrugsen tælles i skridt.

Lejligheden ligger på tredje sal, og så snart du træder indenfor, befinder du dig i en praktisk entré med plads til sko og jakker samt anden opbevaring. På din venstre hånd finder du et flisebadeværelse med badekar, hvor du også kan tage brusebade. Entréen fører dig dernæst direkte ind i køkkenet, der er integreret i stuen. I køkkenet er der rigelig med skabe til dine remedier, så bordpladen er fri. Stuen er indretningsvenlig med trægulv, og her er snildt rum til et mindre spisebord samt en seng eller sovesofa alt efter dine ønsker og behov. Fra stuen kan du træde ud på altanen, der er sydvestvendt. Herude opstilles nemt et cafesæt, så du kan tilbringe sommeren under åben himmel med en spændende roman og hvidvin i glasset. Yderligere er der adgang til to fælles tagterrasser. Desuden klares Vasketøjet i den fælles vaskekælder med et tilhørende tørrerum.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg