Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bolbrovænge 27, 2960 Rungsted Kyst

Storhed på allerbedste beliggenhed i Rungsted...

Åbent hus 11. Dec kl. 12:00-15:00
Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:17.700.000 DKK
  • Ejerudgift:12.739 DKK
  • Boligareal:302 m2
  • Grundareal:1.580 m2
  • Kælder:100 m2
  • Værelser:6
  • Bygget/ombygget:1943/2016
  • Energimærke:
    C

Storhed på allerbedste beliggenhed i Rungsted...

Huset på Bolbrovænge 27 i Rungsted, er gennem-renoveret med store vinduer, masser af lys, masser af plads og rum på 402 etagemeter, og så har det selvfølgelig det aktiver med rene linjer, hvide mure, højt til loftet og store, enkle rum uden skråvægge. Det er lige til at flytte ind i. Stor sydvestvendt altan oppe, stor sydvestvendt terrasse nede. 4 soveværelser, derudover stort master afdeling med badeværelse og påklædningsværelse. Sæsonbestemt havudsigt fra 1. sal, som ejendomsmægleren siger, når der er vandkig, efter bladene er faldet af træerne. Grunden er på 1.580 m2 med den grønneste have. Til huset høre der andel i privat badebro. Tak for det!

Bolbrovænge ligger lige bag Rungsted Strandvej tæt på salt og vand og havn. Det er et af de mest eftertragtede kvarterer i Rungsted. Vejen slår en knude på sig selv for derefter at ende blindt. Her er stille, for blinde veje har kun den trafik, der bor her, og det er altid attraktivt for familier med børn.

Børnefamilier har det godt i Rungsted. Byen er kendt for sine trygge stisystemer til gode skoler, private og offentlige, gymnasium og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Byen har sin egen kystbanestation med kort rejsetid til København og Lufthavnen. Det maritime miljø med både i havnen, vandskibro og strand ligger lige om hjørnet. Rungsted Havn er den største og mest aktive havn i Nordsjælland. Her er lækre butikker, caféer, restauranter og spisesteder i alle klasser.

Bestil salgsmateriale

Bolbrovænge 27, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Sune Bjerno
Kontaktperson

Sune Bjerno
Ejendomsmægler MDE
sune@eltoftnielsen.dk 20 87 81 82

Philip Eltoft Nielsen
Sagsbehandler

Philip Eltoft Nielsen
Studentermedhjælper
pen@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg