Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bolbrohøj 16, 2960 Rungsted Kyst

Æstetik mod Bolbroengen

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:236 m2
  • Grundareal:1.368 m2
  • Kælder:195 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN6330
  • Energimærke:
    D

Æstetik mod Bolbroengen

Denne flotte villa i Rungsted Kyst er tegnet af den anerkendte arkitekt Peter Hammer og kan bryste sig af en velfungerende planløsning med fire værelser, store opholdsrum og en fremragende have med pool. Beliggenheden er lige så fremragende som huset.

Ejendommen fremstår gennemtænkt fra yderst til inderst. Rødstensfacaden ledsages af et tag med forskudt rygning, og inden for genfindes temaet af de interessante forskudte niveauer i husets indretning. Ligeledes er boligen med al tydelighed arrangeret efter dens placering mod det fredede naturområde Bolbroengen, der indtræder som en væsentlig del af ejendommens fornemme æstetik.

Centralt i boligen finder man et sammenhængende opholdsmiljø, der består af køkkenet, spisestuen og pejsestuen. Køkkenet fremstår nydeligt, med hvide og blå fronter og en kontrastfuld bordplade – i umiddelbar forlængelse heraf er spisestuen. Pejsestuen tilgåes et par trin ned og modtager et rigt lysindfald gennem glaspartierne vendt mod haven og Bolbroengen. Lofterne er ført til kip med en luftig og behagelig effekt til følge, og der er indlagt gulvvarme ved klinkerne.

Videre i stue planet har man tre værelser, en entre og et badeværelse med brus. I underetagen har man yderligere et stort værelse, billard/video rum, et praktisk bryggers og to badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med kar og har forbindelse til et walk-in-closet. Kælderen afsluttes af et stort rum samt en separat, tempereret vinkælder.

I haven er der opført et sydvendt terrasseområde, der – ligesom husets indretning – er opført i forskudte niveauer. Her finder man udover utallige dekorative og prydsomme vækster også den fine pool. Haven er ganske ugeneret.

Fra matriklen er der gåafstand til mange skoler, pasningstilbud og dagligvarebutikker, ligesom man i nærmiljøet finder mange sportsfaciliteter ved Hørsholm Idrætspark, golfbaner, Rungsted Havn og en del rekreative områder.

Udforsk andre
Villaer til Salg