Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bloksbjerget 17, 2930 Klampenborg

Barnesko, hekse og Klampenborg

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:266 m2
  • Grundareal:1.348 m2
  • Kælder:134 m2
  • Værelser:8
  • Garage:26 m2
  • Byggeår:1932
  • Energimærke:
    D

Barnesko, hekse og Klampenborg

Tror man på fortællinger og eventyr, er der masser af hekse på kosteskafter på Bloksbjerget hvert år i slutningen af juni. Nå nej, det er jo i Harzen, og den by ligger jo langt fra Klampenborg. Men har man trådt sine barnesko i Klampenborg, er fortællingen om heksene på bålet sankthansaften også forbundet med den lille vej Bloksbjerget mellem Klampenborgvej og Hvidørevej. Og så er intet vel mere dansk end at kalde den lille vej med den lille bakke for bjerget i bestemt ental.

Bloksbjerget 17 er et smukt, klassisk gulstenshus på 266 m2. Det er et meget velholdt hus med en planløsning, som er ideel til familien med børn. Grunden er på 1348 m2 med en ældre beplantet have. Intim er den med opstammede fyrretræer og sol hele dagen. Der er fuld kælder, den er tør og oplagt til teenager eller au pair (dog ikke godkendt til beboelse).

Klampenborg er byen efter Hellerup. Her ligger Bellevue Strand og Klampenborg Kajakklub. Nogle af de bedste skoler og gymnasier, private og offentlige, ligger i Gentofte Kommune. Det er nemt at komme til og hjem fra København, også med kystbanen fra Klampenborg Station. En halv time, så står man i lufthavnen i Kastrup. Et par hundrede meter fra Bloksbjerget ligger de røde porte som indgange til Dyrehaven. Her har altid været dyr og i dag er bestanden af hjorte på over 2.000 dyr. Dyrehaven har gennem flere hundrede år har udviklet sit eget liv som én af de smukkeste, rekreative skove på Sjælland.

Udforsk andre
Villaer til Salg