Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Blåbærvej 12, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Når skuldrene trækker sig op med et lille hmmm …

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:135 m2
  • Grundareal:910 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN9440

Når skuldrene trækker sig op med et lille hmmm …

Når et gammelt sommerhus ligner en uredt seng, når det minder om det sidste gisp efter vejret, så er der al mulig grund til at sige tak for nu og tænke nyt. Helt nyt. Og nej, det er ikke helligbrøde. De klassiske sommerhustraditioner er med i det nye, fortiden er en vigtig skygge i nutiden. Intet varer evigt, alt har sin tid, ind imellem er det vigtigt at slippe en ny energi løs.

Og det må man sige er sket på Blåbærvej i Hornbæk. Spritnyt er huset, ingen har endnu ligget på sofaen med en bog på maven, ingen har stået under udendørsbruseren og skyllet salt og sand af kroppen, ingen har spist frokost på den overdækkede terrasse eller skålet tilllykke i champagnerosé med Solen i øjnene. Udendørs fylder altid meget i et sommerhus, så her er tænkt udendørs ind i løsningen som en forlængelse af indendørs. Alle 135 m2 og anneks på 22 m2 har løsninger, som får skuldrene til at trække sig op over ørene med et lille hmmm. Skuldertesten, som den kendte arkitekt PH kaldte det, når et byggeri overgik sig selv – hvilket Unik-Ejendom igen har gjort. Huset ligger helt rigtigt på den 910 m2 store grund med sol på terrassen hele dagen.

Der er 5 cykelminutter til solnedgangen på Hornbæk Strand, det samme til Hornbæk by og havn. Turen til København tager 40 minutter. Ikke langt. Mange pendler derfor mellem arbejde og sommerhuset i Hornbæk hele sommeren.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg