Bjørnedalsvej 32, 3300 Frederiksværk

Udsigt så stor, som armene kan brede sig

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:174 m2
  • Grundareal:837 m2
  • Kælder:68 m2
  • Værelser:5
  • Carport:32 m2
  • Bygget/ombygget:1954/2012
  • Energimærke:
    B

Udsigt så stor, som armene kan brede sig

Med det ene ben på en højtbeliggende og blind villavej i Frederiksværk og det andet i ben i Roskilde Fjord har Bjørnedalsvej én af de rigtig gode beliggenheder i byen. At ligge højt betyder lys og udsigt, og har man et hus på en af de højest beliggende matrikler på vejen, så er udsigten ud over Roskilde Fjord alene en god grund til at bo her. Men det er huset på Bjørnedalsvej 32 nu også. Det er slet ikke til at se, at det er fra 1954, og slet, slet ikke fra 2012, hvor det fik sin helt store til- og ombygning. Den gennemgående indvendige renovering fandt sted sidste år, hvor der har været fokus på nordisk kvalitet og design. Der har i særdeleshed været fokus på modernisering og at få huset til at arbejde for én, fremfor at ejerne skal arbejde for huset. Eksempelvis er hele husets belysning udført i Philips Hue og kan derfor både tændes og justeres på kontakterne og en app, som hele familien kan benytte. For familiens kokke tilbyder køkkenet desuden på nogle af markedets ypperste hårde hvidevare, samt en køkkenø, hvor madlavningen kan nydes med udsigten ud over Roskilde Fjord.

Huset består af en masterafdeling med tilhørende walk-in closet samt badeværelse med badekar. De resterende to værelser på stuetagen kan anvendes til børneværelser og kontor, mens kælderen kan benyttes til hobbyrum eller lign. Udearealerne byder på en baghave med pizzaovn, hvor italienske aftener kan nydes under halvtaget, samt et skur. Foran huset forefindes terrassen, som naturligvis er udført i de bedste materialer. Herfra kan udsigten over fjorden nydes fra jacuzzien – eventuelt med et glas champagne i hånden.

Frederiksværk har et bredt udvalg af indkøbsmuligheder og en mindre togstation, hvortil man nemt kan komme til Hillerød og Frederikssund. Det tager 6 minutter at nå byens centrum på cykel, som består af et mindre center og en hyggelig gågade, som følger byens å. Om sommeren er det oplagt at tage en tur til Liseleje og nyde byen og stranden, som kun er 10 bilminutter væk.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Julmosevej 1, Birkerød

Villa

Julmosevej 1, Birkerød

Pris

5.995.000 DKK

Boligareal

121 m2

Grundareal

2.614 m2

Værelser

5

Skovdiget 52, Bagsværd

Villa

Skovdiget 52, Bagsværd

Pris

4.795.000 DKK

Boligareal

64 m2

Grundareal

788 m2

Værelser

2

By-Lyngen 4, Blistrup, Græsted

Villa

By-Lyngen 4, Blistrup, Græsted

Pris

4.500.000 DKK

Boligareal

144 m2

Grundareal

1.215 m2

Værelser

4