Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bjerregårdsvej 10, 2500 Valby

En renæssance med alt fra øverste hylde...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:49.000.000 DKK
 • Ejerudgift:13.601 DKK
 • Boligareal:400 m2
 • Grundareal:921 m2
 • Kælder:112 m2
 • Værelser:10
 • Garage:25 m2
 • Sagsnr.:IEN10757
 • Energimærke:
  D

En renæssance med alt fra øverste hylde...

I et af Københavns mest attraktive og private kvarterer, Carlsberg-kvarteret, ligger en ejendom tegnet af den kendte, danske arkitekt Ulrik Plesner. Det er et oasekvarter af historie, arkitektur og de skønneste villaer,som ikke bygges mere. Øv for det, for skønhed og æstetik er der alt for lidt af i de nye byggerier. Derfor regnes Carlsberg-kvarteret for et af landets smukkeste og mest interessante kvarterer. Og så endda så tæt på byen.

Ejendommen er igennem en gennemgribende renovering, en renæssance, hvor de særlige håndværksdetaljer fra ejendommens fødsel bliver genskabt. Men her bygges også nyt og moderne med materialer og detaljer fra øverste hylde med alt fra snedkerkøkken, snedker walk-in closet, speciallavet vinrum, Vola armaturer, hårde hvidevarer og fitness rum. Det er nemt at forestille sig, hvor smuk og uforskammet lækker ejendommen bliver, når den står færdig i november 2022.
Ejendommens 512 etagemeter er fordelt på 3 etager inklusiv par terre, hvor man har direkte udgang til den sydvendte terrasse med udekøkken. Ejendommens nuværende anvendelse er primært erhverv med 444 m2, samt 68 m2 boligareal. Ejendommen kan erhverves nu som projekt eller som nøglefærdigt projekt.

Carlsberg Byen ligger mellem Valby og Vesterbro i København. Brygger J.C. Carlsen byggede sit bryggeri her, og resten af den historie er en verdenskendt succeshistorie.

Bestil salgsmateriale

Bjerregårdsvej 10, 2500 Valby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM, SoMe ansvarlig
kristensen@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Villaer til Salg