Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bjelkes Allé 48, 2200 København N

Med venlig hilsen Teknik- og Miljøforvaltningen

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:185 m2
  • Grundareal:213 m2
  • Kælder:105 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1882/1926
  • Energimærke:
    E

Med venlig hilsen Teknik- og Miljøforvaltningen

Begrundelserne er bl.a., at det er en glæde at bo blandt de historiske huse, og at husene giver god stemning. Der er ikke brug for høje byggerier i en i forvejen presset og klemt bydel, som er den tættest bebyggede bydel i København. De lave bygninger er unikke og et fantastisk eksempel på, hvordan byens arkitektur kan være alsidig og en blanding af forskellige byggestile, der klæder hinanden.

Med venlig hilsen Teknik- og Miljøforvaltningen.

Københavns Kommune har taget sin beslutning, og nu er der en sjælden mulighed for at erhverve sig et byhus med lys, luft og plads på Bjelkes Allé, én af de hyggeligste gader på Nørrebro. H.C. Andersen ligger på Assistens Kirkegården for enden af gaden, og børnene har deres legeplads i Nørrebroparken i den anden ende. Hippe Jægersborggade er genboen med egen Michelin-restaurant, små designbutikker, økologisk is, Meyers bageri og emballagefrit supermarked.
Huset har 185 m2 beboelse, en kælder på 105 m2 og en stor sydvestvendt tagterrasse. Grunden er på 213 m2, og huset er bygget i 1882 på det tidspunkt, hvor Nørrebro stadig var åbent land med få bygninger. Det har status som villa, men det er en 2-familiesvilla. Med en mulig renovering har det lille, gule hus store ambitioner.

Der bor over 80.000 mennesker på Nørrebro. Bydelen har været igennem en markant udvikling de sidste 20 år. Her er gode folkeskoler og gymnasier, grønne væresteder, latinerkvarterer og mange forskellige kulturer. Avisen New York Times har udnævnt Indre Nørrebro til Københavns smarteste kvarter.

Udforsk andre
Villaer til Salg