Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Birke Alle 4, 4300 Holbæk

En 150 meter lang allé uden træer ...

Åbent hus 16. Oct kl. 14:30-15:00
Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:1.995.000 DKK
  • Ejerudgift:2.667 DKK
  • Boligareal:71 m2
  • Grundareal:866 m2
  • Værelser:2
  • Carport:16 m2
  • Byggeår:1965
  • Energimærke:
    E

En 150 meter lang allé uden træer ...

Med bare 8 huse på vejen kan Birke Allé ikke prale af at være en lang vej. Den kan heller ikke fortælle historier om let eller tung trafik, for her kommer kun de biler, som overnatter i de 8 indkørsler og carporte. Birke Allé er en 150 meter lang allé uden træer, og så er den blind i den ene ende.

Huset på Birke Allé 4 kan til gengæld fortælle en historie om en have, som lever op til det kinesiske motto om, at hvis man vil være glad hele livet, så skal man få sig en have. Den er anlagt, så der er blomster i farver gennem hele sommeren. Her er plads på terrasserne, i haverummene og på de snoede stier. Og så er her drivhus og en plantediversitet, som kun få kan genkende navnene på. Og slet ikke på latin, som er planternes sprog. Grunden er på 866 m2, men den poserer som en park. Huset er bygget i 1965 og er på 71 m2. Det er et velholdt hus lige til at flytte ind i. Alt ligger ugeneret og roligt i Holbæk Østby.

Holbæk er én af Danmarks købsstæder 60 kilometer fra København. Og så har byen Holbæk Sportsby, Danmarks største, som samler alle sportsfaciliteter ét sted. Familier med kærlighed til sport og sociale aktiviteter får det ikke bedre end i Holbæk. Byen har altid været populær, og er det i dag mere end nogensinde. Den er en af de hurtigst voksende byer i Danmark, og det er godt for arbejdspladser og økonomien. Med tog tager det bare 38 minutter at køre til København.

Bestil salgsmateriale

Birke Alle 4, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg