Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bielke-Ager 3, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Altså, åben hoveddøren og flyt ind med det samme...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:2.195.000 DKK
  • Ejerudgift: 2.032 DKK
  • Boligareal:66 m2
  • Grundareal:1.201 m2
  • Værelser:3
  • Carport:32 m2
  • Bygget/ombygget:1968/1996

Altså, åben hoveddøren og flyt ind med det samme...

Et sommerhus på landet, ja tak. Sjæl og varme, men helt nyrenoveret og derfor ingen vedligeholdelse de næste mange, mange år. Fred og ro, det skal der være. Meget gerne i Gilleleje. Det skal være så hyggeligt, at det fjerner blikket fra egen navle og sender det et helt andet sted hen. Og så skal terrassen være så stor, at uanset hvad klokken er på dagen, er der sol på mavsen. Indkøb, sandstrand og vand, ikke mere end en cykeltur på højst 5 minutter. Basta.

Sådan et sommerhus ligger der på Bielke-Ager i Smidstrup Gilleleje. Det er bygget i 1968, men er de sidste par år renoveret så omfattende, at alt, alt, alt er nyt. Det er et plug-and-play-hus, som man siger, når man uden at røre en finger kan flytte lige ind og hænge sit tøj på plads. Altså, få nøglerne, åben hoveddøren og flyt ind med det samme. Rigtig god sommer. Det er et sommerhus på 66 m2 plus anneks, så her er også plads til venner på besøg. Bielke-Ager er en lukket vej, ikke meget trafik her. Vi er på landet med fuglefløjt i luften og rådyrøjne i græsset. Haven er på 1.200 m2 med masser af sol og små ø’er med høje græsser hele vejen op til armhulerne. Her er sommerhuse og helårshuse i kvarteret med mennesker og liv hele året. Med 5 cykelminutter til stranden, til indkøb og kultur bliver det ikke meget bedre i Gilleleje.

Der er mange fastliggere i Gilleleje, så den ånder ikke træt ud, når sommerhusfolket lukker af for vinteren. Her er liv hele året med lækre butikker, gourmetrestauranter, biograf, bibliotek og kulturhus. Havnen er byens absolutte omdrejningspunkt. Det er havnen, alle hjemsøger for at gå tur på molen, købe fisk, spise på restauranterne og kigge på fiskekutterne og sejlere, der lægger til og fra.Den maritime atmosfære med Kattegat og havn fylder meget i Gilleleje.

Bestil salgsmateriale

Bielke-Ager 3, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Nilsson
Kontaktperson

Mathias Nilsson
Ejendomsmægler MDE
nilsson@eltoftnielsen.dk 25 14 79 95

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Vibehusvej 5B & 7A, Gilleleje

Fritidshus

Vibehusvej 5B & 7A, Gilleleje

Pris

9.950.000 DKK

Boligareal

172 m2

Grundareal

2.966 m2

Værelser

6

Lærkevænget 24, Tibirke Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Lærkevænget 24, Tibirke Sand, Frederiksværk

Pris

2.700.000 DKK

Boligareal

69 m2

Grundareal

1.927 m2

Værelser

2