Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bernhard Bangs Alle 24, 1. th., 2000 Frederiksberg

Op på et vejskilt med dem...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:9.500.000 DKK
  • Ejerudgift:4.036 DKK
  • Boligareal:119 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1929
  • Energimærke:
    D

Op på et vejskilt med dem...

Bernhard Bang, hvem i alverden er det? Ja, ikke et navn, der umiddelbart får de fleste klokker til at ringe. Men man behøver ikke at have opfundet hjulet for at få sit navn på et Frederiksbergs vejskilt. Bernhard Bang opdagede bacillen Brucella Abortus, som var årsagen til kalvekastning hos køer, altså alt for tidligt fødte kalve. Frederiksberg er gode til at anerkende dygtige og markante personligheder. C.F. Rich producerede kaffeerstatning, Enrico Dalgas tilplantede heden i Jylland, og Bernhard Bang fandt en bacille. Op på et vejskilt med dem.

Der er 8 lejligheder i ejendommen Bernhard Bangs Allé 24. Den er bygget i 1929 med stram symmetri i facaden. Det kan øjne godt lide. Her, snart 100 efter, står facaden som da den blev bygget. Fra lejligheden på 1. sal er der udsigt til de imposante Frederiksberg villaer. Kvarteret omkring Femte Juni Plads har en særlig stemning af klassiske dyder, hvor attraktionen er fine værdier som højt til loftet og vel nok nogle af Frederiksbergs mest eftertragtede skoler. Familier med børn har det godt her. Det er her, fuglene synger. Det gør de selvfølgelig mange steder, men her er der så stille og fredeligt, at man kan høre dem. Lejligheden er på 119 m2, den er med omhu og kærlighed til kvalitet og lækre materialer renoveret i bund sidste år, så den er lige til at flytte ind i. Her er smukke detaljer som stuk, rosetter og paneler, for sjælen og atmosfæren i håndværket fra fortiden skal med ind i nutiden. Tak for det.

Metro ligger lige om hjørnet, herfra er der bare 7 minutter til Nørreport og al balladen i København, og 7 minutter hjem igen til det stille og fredelige Frederiksberg. For der er forskel på København og Frederiksberg. Med beundringsværdige ejendomme, parker, slot, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken og fællesskabet har Frederiksberg så stor en identitet og så meget at byde på, at selv København må være lidt misundelig.


Bestil salgsmateriale

Bernhard Bangs Alle 24, 1. th., 2000 Frederiksberg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nana Manniche Lillelund
Kontaktperson

Nana Manniche Lillelund
Ejendomsmægler MDE
lillelund@eltoftnielsen.dk 41 34 86 12

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Rysensteensgade 6, 4. th., København V

Lejlighed

Rysensteensgade 6, 4. th., København V

Pris

9.650.000 DKK

Ejerudgift

7.000 DKK

Boligareal

161 m2

Værelser

5

Store Kongensgade 110H, 1. th., København K

Lejlighed

Store Kongensgade 110H, 1. th., København K

Pris

9.950.000 DKK

Ejerudgift

5.531 DKK

Boligareal

155 m2

Værelser

2

Kultorvet 15, 3., København K

Lejlighed

Kultorvet 15, 3., København K

Pris

9.450.000 DKK

Ejerudgift

6.899 DKK

Boligareal

157 m2

Værelser

5