Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Belsmosevej 12, Belsmose, 4573 Højby

Fuglefløjt og rådyr ved søen

Plantegning Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:3.695.000 DKK
  • Ejerudgift:2.479 DKK
  • Boligareal:153 m2
  • Grundareal:18.168 m2
  • Værelser:2
  • Carport:56 m2
  • Sagsnr.:IEN9828
  • Energimærke:
    A2015

Fuglefløjt og rådyr ved søen

Selvfølgelig har Højby noget med højde at gøre, med det bynavn ville alt andet være mærkeligt. Højby ligger mellem nogle høje, den er kendt for sin kirke og for at være nabo til Odsherred Golfklub. Byen er også en stationsby, hvor små 1.500 mennesker har valgt at bo hele året.

Huset på Belsmosevej er det eneste hus på vejen, og derfor er her ro og fred. Så hvis det er det, man søger, bliver det ikke meget bedre end her. Med natur og jagtret på den 18.168 m2 store grund er der et stykke vej til naboen. Så er man til morgenkaffe på terrassen, fuglefløjt og rådyr ved søen, så bliver det ikke meget bedre end her. Alle 153 m2 i huset nye. Det stod færdigt sidste år med alle de fordele, der kommer med et nyt hus: energivenligt, lækre materialer, nul vedligeholdelse de næste mange år, lige til at flytte ind i.

Vi er i Odsherred. Nogle af de bedste strande på Sjælland ligger i Sejrøbugten, som fra huset er en tur på bare 8-9 minutter. Istidslandskabet i Odsherred er ret enestående. Derfor har UNESCO anerkendt Odsherred som bevaringsværdigt. Her er gårdbutikker, boder, stenalderdysser, bronzealderens gravhøje, slotte og borge. Og så er Odsherred også spisekammeret for de bedste restauranter i København. Fra Højby er der 1 time og 15 minutter til København.


Bestil salgsmateriale

Belsmosevej 12, Belsmose, 4573 Højby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Norman Knudsen
Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen
Partner Holbæk og Odsherred
Ejendomsmægler MDE
mathias@eltoftnielsen.dk 25 74 22 02

Julie Valentin Brahl
Sagsbehandler

Julie Valentin Brahl
Trainee
julie@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg