Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Baunegårdsvej 73C, 2900 Hellerup

Rækkehus med detaljer fra et tidligere liv...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Rækkehus
  • Pris:7.750.000 DKK
  • Ejerudgift:9.494 DKK
  • Boligareal:88 m2
  • Grundareal:4.126 m2
  • Kælder:45 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN10752
  • Energimærke:
    C

Rækkehus med detaljer fra et tidligere liv...

Et rækkehus i Hellerup tæt på Strandvejen og alle de lækre butikker, ja, dem er der godt nok flere af, men ikke til de priser som de rækkehuse, der ligger på Baunegårdsvej. Hellerup er den første by ud af København nordpå, hvor strøgmiljøet på Strandvejen også er kendt for sundvejene, som alle ender ved enten en offentlig eller privat strand, Hellerup Havn, smukke tennisbaner med Strandpark og rosenhave. Ønsker man at bo tæt på København og Øresund, er rækkehusene på Baunegårdsvej et oplagt valg.

Rækkehuse er populære i Danmark. De er født i en fællesskabstanke, ja, det bliver næppe mere dansk. Og det gælder også rækkehusene på Baunegårdsvej. Om det er til den enkelte, for parret eller børnefamilien, er de bygget for at få hverdagen til at fungere. Baunegårdsvej 71C er på 134 etagemeter fordelt på 88 m2 i stueplan og 1. sal og en underetage på 45 m2. Lækre materialer og tænksom indretning. Her er detaljer, som fortæller om et tidligere liv. Rækkehusene er omgivet af park, et helt bevidst valg for at forene byliv med natur.

Nogle af de bedste skoler i Danmark, private som offentlige, ligger tæt på. Det samme gør kulturen med Ordrupgård Kunstmuseum, Eksperimentariet og Bellevue Strand, som blev anlagt i 1932 og designet af Arne Jacobsen med livreddertårne, badekabiner og iskiosker.

Bestil salgsmateriale

Baunegårdsvej 73C, 2900 Hellerup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Salg & vurdering
lillelund@eltoftnielsen.dk 41 34 86 12

Udforsk andre
Rækkehuse til Salg