Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Baunegårdsvej 73A, 2900 Hellerup

Baunegårdsvej 73A

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:136 m2
  • Grundareal:112 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1931/2019

Baunegårdsvej 73A

Nu udlejes et af de skønne rækkehuse i Kunsthallen. Rækkehusene er udviklet med tanke om at skabe et idyllisk og funktionelt boligmiljø, og er beliggende tæt ved Hellerup, Øresund, restauranter, indkøb samt skoler, gymnasier og uddannelsesinstitutioner. Alle boliger er lavet i klassiske og moderne materialer og med fokus på detaljen. Boligen indeholder entre med plads til overtøj og adgang til lækkert gæstetoilet. Stort åbent køkken alrum med råt betongulv. På 1.salen tre soveværelser og depotrum samt badeværelse med vaskesøjle. Boligen har ovenlys vinduer og er lige til at flytte ind i. Udlejes for en periode på to-tre år, fremvisning efter aftale. Ledig pr. 01.01.2021.


Rækkehusene er centralt placeret og ligger i parklignende omgivelser, der på den måde skaber en eftertragtet kombination af byliv og natur. Her har man mulighed for at skabe sig et hjem, hvor man får mulighed for at opnå det bedste fra begge verdener.

Udforsk andre
Villaer til Leje