Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Baunegårdsvej 71B, 2900 Hellerup

Dit er dit, mit er mit, vores er vores

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:111 m2
  • Grundareal:92 m2
  • Kælder:57 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN10007
  • Energimærke:
    C

Dit er dit, mit er mit, vores er vores

Rækkehuse er populære i Danmark. Det har de faktisk altid været, for den ældste, bevarede rækkehusbebyggelse er Boderne i Næstved, hvis ældste dele stammer helt tilbage fra 1400-tallet. Rækkehuse er født i en fællesskabstanke, hvor mit er mit og dit er dit. Resten deler vi, vores er vores.

Rækkehusene på Baunegårdsvej er et rart og funktionelt boligmiljø med plads til fælles aktiviteter. Boligerne er skabt til at rumme mangfoldige familiekonstruktioner og skabe de ideelle rammer for både den enkelte, for par og for familier. Ejendommens bygninger er opført over en periode på 26 år. Nummer 71B er på 111 m2 i forskudte planer bygget på en 92 m2 stor grund. Det er vildt lækkert i materialer og indretning. Hvert rækkehus er renoveret med respekt for det eksisterende og har detaljer, som fortæller om bygningernes tidligere liv. De er centralt placeret i parklignende omgivelser, der på den måde skaber en eftertragtet kombination af byliv og natur.

Hellerup og nærmiljøet byder på et væld af seværdigheder, kulturoplevelser og aktiviteter for folk i alle aldre og for hele familien. I nærområdet finder man blandt andet Ordrupgård Kunstmuseum, Eksperimentariet, Bellevue samt Waterfront shopping center. Byen byder derudover på flere anerkendte skoler, gymnasier og uddannelsesinstitutioner. Ønsker man at bo i naturskønne omgivelser tæt på København, Øresund og med et nærmiljø af høj kvalitet – er rækkehusene på Baunegårdsvej et oplagt valg.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg