Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bastebjergvej 3, Lammestrup, 4140 Borup

Det ligger som en forputtet hare i jorden i læ mellem 2 bakker ...

Plantegning

Specifikationer

Landejendomme
  • Boligareal:162 m2
  • Grundareal:43.580 m2
  • Værelser:1
  • Sagsnr.:IEN10116
  • Energimærke:
    C

Det ligger som en forputtet hare i jorden i læ mellem 2 bakker ...

Det er bestemt ikke hver dag, der bliver udbudt en lige-til-at-flytte-ind-i-ejendom fra 1797. Som eksempelvis den 3-trelængede gård, Bastebjerggaard, tæt på Borup. Bygherre har tænkt sig godt om, for gården ligger som en forputtet hare i jorden i læ mellem 2 bakker. En fiskemester boede her i 1700-tallet, en magtfuld og prestigefuld stilling på det tætliggende Svenstrup Gods.

I dag, 225 år senere, står gården smukkere og mere moderne med alle bekvemmelighedslækkerier end nogensinde. Siden 2012 har nuværende ejere renoveret alt, også tidligere driftsbygninger, som gennem opbygning af nye enheder i det oprindelige murværk nu står gammel og ny på én gang. Hovedhuset er på 162 m2 med Dinesen gulve, Boform køkken og italiensk granit på badeværelset. Her er jordvarme, miljøbevidst og godt for økonomien, tak for det. Masser af lys. Og så er her over 4 meter til loftet med akustiske kvaliteter i en af længerne. En musiker med sit flygel får det godt her. Der er 68 m2 beboelse i længen. I en anden længe er der et værksted på 59 m2 og et mindre maskinhus på 40 m2.

Velkommen til smuk natur og den vildeste udsigt fra 1. salen af stuehuset. Mod øst ligger marklandskabet som i et guldaldermaleri, og mod vest 2 søer på den 43.580 m2 store grund. Landzone, naturligvis, lav ejendomsbeskatning. Tak igen. Her er dyreliv og fugleliv. Og så er her masser af plads til projekter, iværksætteri og erhverv. Med toget tager det 37 minutter fra Borup Station til København. Visse vasse, tid i dag er noget andet end den gang, gården blev bygget.

Udforsk andre
Landejendomme til Salg