Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Baroniet 8, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Lidt boheme er man vel altid

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:93 m2
  • Grundareal:1.068 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1993

Lidt boheme er man vel altid

Sommerhuset på Baroniet er et klassisk, sort sommerhustræhus på 93 m2 bygget i 1993. Det er et meget lækkert sommerhus på én af de bedste adresser i Hornbæk, nymalet sort og lige til at flytte ind i. Haven er omringet af grønne hegn og stier. Den ene fører til Rusland, og den anden en gåtur på 695 meter igennem Kildekrogskoven med græssende køer, og man er på Hornbæks allerbedste strand. Grunden er på 1.068 m2 med en have, som ikke kræver andet end en robotklipper. Her er ingen staudebede, ingen grund til at ligge på knæ og luge ukrudt. Huset ligger helt rigtigt på grunden med sol på terrasserne hele dagen. Familien med børn og venner får det godt her.

Det siges, at en boheme er en person, for hvem den månedlige husleje er en uforudset udgift. Sådan er det dog ikke for sommerhuset på Baroniet i Hornbæk, men en smule boheme, det er man vel altid. Livet er ikke så tungt, men græsplænen skal selvfølgelig slås. Der er måske 7-8 gåminutter til vandet, meeen, det er nu hurtigere at cykle. Årstiderne er ingen forhindring, bare rolig, huset er helårsisoleret, så her slapper man af hele året. Solnedgangene langt ude i Kattegat, ja, dem ser vi helst fra stranden med et glas vin i hånden.

Hornbæk sover ikke tornerosesøvn om vinteren. Her bor næsten 4.000 faste indbyggere, så med 40 minutter fra København kommer mange sommerhusejerne her derfor hele året. I korte og lange weekender, på helligdage og mindre ferier som påske og jul. Her er vinterliv, alt er åbent. Lyset har altid været noget særligt i Hornbæk, derfor kaldes den også for lysets by og den Nordsjællandske Riviera. Fra Baroniet er der 10 cykelminutter til havnen i Hornbæk..

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg