Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Barnekow Parken 16, 4340 Tølløse

Barnekow Parken 16

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:176 m2
  • Grundareal:945 m2
  • Værelser:6
  • Garage:50 m2
  • Sagsnr.:IEN6415
  • Energimærke:
    B

Barnekow Parken 16

Kvalitetsmaterialer, et vidunderligt lysindfald og en ideel planløsning er blot nogle af kendetegnene ved denne yderst lækre villa i Tølløse. Her får I hele fire skønne værelser, to nydelige badeværelser og fantastiske opholdsmiljøer med tre dobbeltdøre ud til en stor, solrig terrasse – alt i alt fortrinlige forhold til familielivet.
I bosætter jer i et stille og roligt område lige ved marker og skov, der inviterer på gåture og aktiviteter året rundt. Her befinder I jer i børnevenlige omgivelser tæt på alt til hverdagens fornødenheder, som kan nås inden for en radius af to kilometer. Børnene kan selv cykle til Kildedamsskolen, afd. Tølløse, mens familiens yngste afleveres i daginstitutionen på vej til arbejde. Til fods tager det under fem minutter til indkøb, mens en yderligere force er nærheden til idrætshal, stationen og Holbækmotorvejen.
Jeres kommende hjem på 176 m2 toner eksklusivt frem med hvide facader, sprossede vinduer og døre i samspil med et rødt tegltag. Ved siden af huset ligger en dobbeltgarage, som flot matcher huset. Her har I hele 49 m2, og ovenpå er der etableret et disponibelt rum med flere anvendelsesmuligheder. Desuden kan det tilføjes, at villaen blev opført i 2007, og at der er malet udvendigt i sommeren 2019.
Hele herligheden er placeret på en koteletgrund på 945 m2, hvor I føler jer helt ugeneret, hvad end I slapper af i haven eller på terrassen med plads til at holde sammenkomster for familie og venner i sommerperioden.
Inden døre venter jer en lys og indbydende atmosfære takket være det enestående lysindfald. Alle materialer er nøje udvalgt; eksempelvis er inventar i køkken, bryggers og det ene badeværelse fra Invita, så I får en rød tråd i indretningen. Her er fine akustiklofter og gulvvarme overalt, både under trægulve og klinker. Endvidere er der trukket beolink.
Især køkken-alrummet imponerer med et minimalistisk køkken med cremefarvet interiør, som henholdsvis toppes af en bordplade af træ og granit – sidstnævnte omkranser Siemens-gasblusset, der er tilsluttet naturgas. I forlængelse venter et skønt bryggers med skabsplads og egen indgang. Fra alrummet fører en fransk, trefløjet dør til den flotte stue med terrassedøre, og herfra møder I også et værelse. Stueplanet afrundes med et badeværelse, mens første sal udgøres af en møblérbar repos, som giver adgang til et moderne badeværelse og tre værelser, hvoraf ét har depot.

Udforsk andre
Villaer til Salg