Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ballerupvej 62, 3500 Værløse

Lille Værløse, Værløse, Vejrløse, Geværløse

Andet Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:16.000.000 DKK
 • Ejerudgift:8.390 DKK
 • Boligareal:292 m2
 • Grundareal:10.414 m2
 • Kælder:167 m2
 • Værelser:8
 • Garage:76 m2
 • Byggeår:1919
 • Energimærke:
  B

Lille Værløse, Værløse, Vejrløse, Geværløse

Værløse har en gang haft præfikset lille. Ikke fordi byen led af mindreværdskomplekser, bestemt ikke, men fordi Kirke Værløse var den store by og stationsbyen Værløse den lille. Nu er Værløse bare Værløse på byskiltene. Der kunne også stå Vejrløse, fordi Værløse også er kendt for vejrudsigten. Eller Geværløse, fordi flyeskadrille 721 en gang havde sin egen flyvestation i Værløse.

Ejendommen på Ballerupvej har heller ikke mindreværdskomplekser. Tværtimod. Den står som én af de smukkeste repræsentanter for palæstilen, stilperioden fra slutningen af 1800-tallet til begyndelsen af 1900-tallet. Den har elementer af rokoko og klassicisme. Typisk for perioden er sortglaserede teglsten og mansardtag. Og plads. Tiden er også kendt for håndværk som stuk og træudskæringer. Det hele er her. Køkken og bad skal dog have en renæssance. Huset har 292 m2 bolig og en kælder på 167 m2 med nyistandsat kontor. På den uvirkelig store grund på 10.414 m2 står et anneks med køkken og bad, altså en selvstændig afdeling til erhverv eller teenagere. Grunden går gennem skoven ned til Søndersø. Dådyrene bor her også, de leger på græsplænen og hopper rundt i skoven. Nej, de er ikke spor generte. Ejendommen er perfekt til familien, som ønsker erhverv hjemme.

Værløse er en by med søer på landkortet med Søndersø, Farum Sø og Furesøen som de største. Naturen fylder meget i Værløse, som har lidt over 13.000 indbyggere og ligger i Furesø Kommune. Turen fra Værløse til København tager ca. 20 minutter.


Bestil salgsmateriale

Ballerupvej 62, 3500 Værløse

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg