Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bakkevej 2, Hareskov, 3500 Værløse

Hvad har Skovshoved, Sletten og Hareskovby tilfælles?

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:13.995.000 DKK
 • Ejerudgift:7.880 DKK
 • Boligareal:196 m2
 • Grundareal:985 m2
 • Kælder:135 m2
 • Værelser:6
 • Carport:52 m2
 • Byggeår:2004
 • Energimærke:
  B

Hvad har Skovshoved, Sletten og Hareskovby tilfælles?

Nogle af de små byer i de større byer gør ikke så meget opmærksom på sig selv. De tager ikke selfie billeder og lægger dem på Instagram med emojishjerter og læbestikkys og tommel op. Det gør husene i de små byer heller ikke. Ja, de lever så stille en tilværelse, at de end ikke har deres eget postnummer. Som Skovshoved i Charlottenlund, Sletten i Humlebæk og Hareskovby i Hareskoven. Og de gør det med vilje, de små byer, for den, der lever stille og tilbagetrukket, lever bedst med sig selv. Med den smukkeste skov- og sønatur, med lækre huse og en særegen, afslappet kultur har nogle af de små byer i byerne ellers nok at vise frem. Som Hareskovby.

Huset på Bakkevej 2 i Hareskovby er et af de mest interessante på vejen. Det er tip-top-moderne og lækkert bygget i 2004 på en kuperet grund, og det har arkitekten virkelig forstået at omsætte til et spændende hus så gennemtænkt, at étplanshuset fra vejen bliver til et toplanshus i baghaven. Wow, siger vi bare. Nej, ingen oplevelse af kælder, men stueplan og 1. sal, for sådan ender mødet i baghaven. Med ventilationssystem og varme i gulvet er huset på 270 etagemeter, og det ligger helt ugeneret nede i en havelomme på en 985 m2 stor grund. Smukke haverum oppe og på den store terrasse nede. Haven er stedsegrønt beplantet og derfor grøn hele året. Det er plug and play, som man siger om et hus, der lige er til at flytte ind i.

Naturen fylder meget i Hareskovby, som har lidt over 3.700 indbyggere og ligger i Furesø Kommune. Lyngby ligger tæt på, det samme gør Holte Midtpunkt. Familien med børn får det godt her. Der er 4 minutter til Hareskov Skole, der er kendt som en af de bedste skoler i Danmark.


Bestil salgsmateriale

Bakkevej 2, Hareskov, 3500 Værløse

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg