Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bakkestien 2, Kårup, 4540 Fårevejle

Et sommerhus tæt på det hele

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:52 m2
  • Grundareal:1.243 m2
  • Værelser:2
  • Carport:23 m2
  • Sagsnr.:IEN9322

Et sommerhus tæt på det hele

Bakkestien 2 i Kårup ligger mellem købmanden i Ordrup og Dragsholm Slot. Dagligvarer den ene vej, Den Hvide Dame og Michelin-restaurant den anden vej. Vi er i sommerhuslandet Odsherred med alle de bedste sommerhusbeliggenheder på Sjælland. Det kuperede bakkelandskab Veddinge Bakker er lige om hjørnet. Det er lycrabrumbassernes paradis, cykelfolket kan ikke få nok af bakkerne. Og Ordrup Næs, der ligger som en lang tange mellem Sejerøbugten og Nekseløbugten med et overflødighedshorn af de bedste strande, den smukkeste natur og et ugeneret, bakket terræn.

Sommerhuset på Bakkestien ligger tæt på det hele. Det er bygget i 1972, men blev bygget om i 1989. Det er et meget velholdt sommerhus på 52 m2 bolig med 12 m2 udestue, som det sidste års tid har fået det, håndværkere kalder en stor, kærlig hånd. Med 2 soveværelser og 5 sovepladser er huset rigtig godt udnyttet. Huset ligger helt rigtigt på grunden med sol på terrasser og haven hele dagen. Grunden er på 1.243 m2 med en have, som er nem at holde. Fra den hævede terrasser er det udsigt til vandet 1,2 kilometer mod vest. Det, ejendomsmæglere kalder et stenkast fra vandet.

Naturen er stor og autentisk i Odsherred, som ikke helt tilfældigt har fået hæderstitlen UNESCO Global Geopark Odsherred, som den første danske geopark nogensinde. Odsherreds geologiske udformning er helt unik og har afgørende betydning for livet på egnen. Ikke mindst alle strandende, som gør Odsherred til den danske Rivera.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg