Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bakkefaldet 38, Gl Holte, 2840 Holte

Hvad et drømmelystent hjerte begærer ...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:15.995.000 DKK
 • Ejerudgift:9.694 DKK
 • Boligareal:288 m2
 • Grundareal:1.200 m2
 • Kælder:160 m2
 • Værelser:7
 • Carport:20 m2
 • Byggeår:1974
 • Energimærke:
  B

Hvad et drømmelystent hjerte begærer ...

Bakkefaldet og kvarteret omkring har en af de absolut bedste beliggenheder i Gammel Holte. Søllerød Golfklub ligger lige om hjørnet, det samme gør museet Holtegård og Trørødskolen. Det er et stille og roligt kvarter med en følelse af at være på landet med åben natur og skov. Her fornemmer man slet ikke, at det bare tager 20 minutter at køre til København.

Huset på Bakkefaldet 38 er bygget i 1974 som et klassisk 70er-parcelhus, men utraditionelt for sin tid er det i 2 etager. I dag står det med en renovering fra tagryg til fundament som et tiptopmoderne hus med alt, hvad et kræsent og drømmelystent hjerte begærer. Med 288 lækre m2 er alt lige til at flytte ind i. Ikke meget vedligeholdelse her de næste mange år. Med skulpturelle kig gennem rummene er det tydeligt, at huset har haft besøg af en dygtig arkitekt. Materialer er valgt fra øverste hylde med Multiform møbler i køkken, bryggers, badeværelser og garderober. Det store køkken og køkkenalrum er så gennemført, at det hjertelystne begær begynder at tale i superlativer. Alle hvidevarer er eksklusive fra Gaggenau, Miele, Quooker og BORA, alle skabe er i sort finer, og bordplader er granit og marmor. Belysningen er lysdesignet med indbyggede, brunerede lamper i lofter og vægge. Det er et stort hus med 4 måske 5 soveværelser, 3 badeværelser og stort hjemmekontor i forbindelse med køkkenet og vinrum. Huset er helt ideelt til den store familie. Grunden er på 1.200 m2 med en smuk beplantet have.

Gammel Holte er i dag en by med over 5.000 indbyggere i Rudersdal kommune. Byen er for længst vokset sammen med Trørød. Gammel Holte er fra middelalderen, og Holte blev by langt senere. For da udviklingen kom med toget og landede på Holte Station i 1864, som lå 5 kilometer fra Holte, ville Holte afmærke territorie og oprindelighed og skiftede derfor navn til Gammel Holte.

Bestil salgsmateriale

Bakkefaldet 38, Gl Holte, 2840 Holte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Julius af Rosenborg
Sagsbehandler

Julius af Rosenborg
Studentermedhjælper
julius@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg