Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bakkealle 3, 2970 Hørsholm

Hunde skovbader også...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:202 m2
  • Grundareal:514 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1919/2016
  • Energimærke:
    B

Hunde skovbader også...

Som skove altid har haft deres hemmeligheder med trolde og tryllestøv i mytologiernes verden, så ved vi i dag, at en tur i skoven er godt for sindet, fordi skoven har en positiv ensomhed og en ro, som smitter. I Østen har de længe erkendt, hvor healende og afstressende det er at opholde sig i skoven. Et skovbad, at skovbade, er det nydanske ord for skovens dybe, stille ro, eller shinrin-yoku, som Japanerne kalder det. Men skoven i Rungsted Hegn er også en hundeskov, en gå-tur-med-hunden-skov, for hunde skovbader også.

Med 2 havelåger til skoven i Rungsted Hegn, ja, så kommer man ikke tættere på et skovbad end fra huset på Bakkeallé 3. Det blev for 5-6 år siden renoveret fra himmel til fundament og står i dag som et smukt palæ med mansardtag på kanten af skoven. Lækkert er det, ikke meget vedligeholdelse her de næste mange år. Det er på 205 m2 med så god en planløsning, at en familie med 3 børn og en hund får det rigtig godt her. Grunden er på 514 m2 med en have, som stort set passer sig selv. Sol på terrasse og bare maver det meste af dagen.

Hørsholm er lige om hjørnet. Skolerne i Hørsholm er kåret som nogle af Danmarks bedste. Det gælder både på trivsel og faglighed. Hørsholm er en by med lækre forretninger og ét af de mest populære supermarkeder i Nordsjælland. Hørsholm Idrætspark ligger 10 cykelminutter væk, her er svømmehal, tennisklub, baseball, squash, basketball og ishockey. Afhængig af trafik, tager turen til København 20 minutter. Rungsted Havn ligger bare et par kilometer mod øst. Havnen blev udbygget i 2016 og kan i dag tilbyde 850 havnepladser fra joller til store kølbåde. Den er en charmerende cocktail af liv og meget at kigge på. Her er lækre forretninger og 11 restauranter i alle klasser. Og så har Rungsted sin egen kystbanestation med direkte afgange og kort rejsetid til København og Lufthavnen.

Udforsk andre
Villaer til Salg