Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bagsværdvej 96B, 2800 Kongens Lyngby

Aldrig har det været så lækkert, som det er nu...

Åbent hus 10. Jul kl. 13:00-13:30
Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:5.995.000 DKK
  • Ejerudgift:4.373 DKK
  • Boligareal:102 m2
  • Grundareal:527 m2
  • Værelser:4
  • Carport:24 m2
  • Sagsnr.:IEN10574
  • Energimærke:
    E

Aldrig har det været så lækkert, som det er nu...

En kvadratmeter er en kvadratmeter. Nuvel, men nogle kvadratmetre er så lækkert renoveret, at de fylder meget, meget mere. Sådan er det med alle 102 kvadratmeter i huset på Bagsværdvej. Ikke én af dem er gået på kompromis, ikke én har sagt det-er-godt-nok. Huset er oprindelig bygget i 1957, men det har aldrig været så lækkert, som det er nu. Det samme gælder haven, struktureret og organiseret er den med kantsætninger og højbede, men det gør den til gengæld nem at holde. Huset ligger på 2. række ud til vejen i læ for trafik, her er fred og ro.

Bagsværdvej forlænger Nybrovej til Bagsværd Hovedgade. Og bonussen for de fleste på Bagsværdvej er Bagsværd Sø, den næststørste sø i Mølleå-systemet, kun overgået af Furesø. Den ligger få minutter væk. Her er det tilladt at sejle med robåd, både med sejl, og kajakker. Og så er det tilladt at kaste snøren ud efter en gedde, skalle, aborre, sandart og brasen. Hareskoven er heller ikke langt værk. Den inviterer til gåture, løbere og motionister på mountainbikes. Navnet henviser ikke til en skov med harer. Det var oprindelig med dobbelt r, Harreskoven, som betyder rillesten og dysser, som stadig findes i Hareskoven.

Institutioner, skoler og gymnasium er en kort cykeltur på 1,5 kilometer. De daglige indkøb er i Bagsværd, men huset ligger også centralt til alt i Lyngby. Det er byen med togstation og storcenter, hovedgade med caféer og lækre butikker, skoler, ungdomsuddanneler, universitet, kulturhus, biograf, frilandsmuseum og sports- og idrætsklubber. Og så ligger Bagsværd Station 500 meter væk. København i bil er en tur på bare 15 minutter.

Bestil salgsmateriale

Bagsværdvej 96B, 2800 Kongens Lyngby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg