Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bævervej 6, 4581 Rørvig

Sol på mavsen hele dagen, tak for det...

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:1.995.000 DKK
  • Ejerudgift:1.617 DKK
  • Boligareal:65 m2
  • Grundareal:1.896 m2
  • Værelser:2
  • Garage:16 m2
  • Sagsnr.:IEN11548

Sol på mavsen hele dagen, tak for det...

Der er mange måder at have sommerhus på, og tænk, de er alle rigtige. Naturen i Rørvig taler til de fleste, som ønsker et klassisk, sort træsommerhus, diskret, ikke for stort, men stort nok til en familie med børn. Helst ikke for pyssenysset eller ekstravaganza, men sommerhushyggeligt og lækkert. Ikke for dominerende, men det skal have karakter og gøre honnør til grunden. Kultiveret græsplæne, eller en langhåret naturgrund med små dyr og planter i biodiversitet, som i bedste fald bliver holdt nede én gang om året? Vælg selv.

Sådan et sommerhus ligger der i dyrekvarteret i Rørvig. Skal man tro på kvarterets vejnavne, er der rigtig mange dyr i Rørvig. Bæveren er en af dem, men den bor ikke på Bævervej. Det gør sommerhuset i nummer 6 til gengæld, og det har det gjort siden1956. Men det er slet ikke til at se. Alt er renoveret, alt er bare lækkert, alt er lige til at flytte ind i. Det er på 65 m2 med loft til kip, så det fornemmes meget større. Grunden er på 1.896 m2 med en terrasse, der er delvis overdækket og vender stik syd og vest. Altså sol på mavsen hele dagen, tak for det.

På cykel er der 8 minutter til Rørvig Havn, som er det helt naturlige samlingspunkt for lokale og turister. Rørvig by er smukke, autentiske fiskerhuse med stråtag, bindingsværk og vandpumpe på gårdspladsen flere steder. Men tag ikke fejl, tiden står ikke stille. Et motto for byen er, at Rørvig skal følge med tiden, men uden at det kan ses. Fra København kan man køre hele vejen, men den lille genvejsfærge mellem Hundested og Rørvig er altid at foretrække. Det er godt for sindet at slippe jordforbindelsen en gang imellem. Og så det bedste til sidst: Der er bare 8 cykelminutter til en af de bedste strande på Sjælland. Vandet i Kattegat er altid rent, altid klart, altid i bevægelse. Det bliver ikke meget bedre. Nemmerlig.

Bestil salgsmateriale

Bævervej 6, 4581 Rørvig

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Julie Valentin Brahl
Sagsbehandler

Julie Valentin Brahl
Trainee
julie@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg