Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Askelundsvej 24, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Tom sommerhusgrund. Gå i gang nu og flyt ind til sommer ...

Specifikationer

Byggegrunde
  • Pris:1.795.000 DKK
  • Ejerudgift:1.205 DKK
  • Grundareal:1.267 m2

Tom sommerhusgrund. Gå i gang nu og flyt ind til sommer ...

Bag sommerhusene i røde og sorte farver, her ligger Smidstrup Strand midt imellem Gilleleje og Rågeleje og lige ud til vandet i Kattegat. Nordkysten, kaldes strandvejen fra Helsingør hele vejen til Hundested, og havnen i Gilleleje er da også det nordligste sted, man kan sætte sine klipklapper på Sjælland.

Men sommerhuset på Askelundsvej er hverken rødt eller sort, for det ligger her ikke endnu. Grunden er tom, men byggemodnet med el, kloak og vand, altså lige til at gå til med egne tanker og fantasi om et sommerhus, eller med hjælp fra en arkitekt eller et firma, som leverer færdigsyede løsninger. Med 1.267 m2 grund og en byggeprocent på 15 kan her bygges et sommerhus på 190 m2. Gå i gang nu og flyt hele familien ind til sommer. Det ligger tæt på vandet, som har en af de bedste, børnevenlige sandstrande på Sjælland. Her er livredere hele sommerferien, og det er tilladt at have hunde med i snor fra april til og med september.

Fra det nye sommerhus, rødt eller sort, er der cykelafstand til Havnen i Gilleleje, som er byens omdrejningspunkt. Den ånder ikke træt ud, fordi sommerhusfolket lukker af for vinteren. Næh, her er liv hele året med lækre butikker, gourmetrestauranter, biograf, bibliotek og kulturhus. Det er havnen, alle hjemsøger for at gå tur på molen, købe fisk, spise på restauranterne og kigge på fiskekutterne og sejlere, der lægger til og fra. Den maritime atmosfære med Kattegat og havn fylder meget i Gilleleje. Bådværftet er ikke en staffage for turisternes skyld, ligesom stejlepladsens fiskenet, kulørte vimpler og tovværk heller ikke er det. Derfor er havnen så attraktiv.

Bestil salgsmateriale

Askelundsvej 24, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Nilsson
Kontaktperson

Mathias Nilsson
Ejendomsmægler MDE
nilsson@eltoftnielsen.dk 25 14 79 95

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg