Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Appenæs Bygade 96A+B, Appenæs, 4700 Næstved

Gavnø kan man nå med lange arme. Agh, næsten...

Åbent hus 4. Dec kl. 10:00-10:30
Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:5.495.000 DKK
  • Ejerudgift:3.095 DKK
  • Boligareal:269 m2
  • Grundareal:1.235 m2
  • Værelser:3
  • Garage:22 m2
  • Bygget/ombygget:1932/2004
  • Energimærke:
    D

Gavnø kan man nå med lange arme. Agh, næsten...

Er man ikke så kendt i den sydsjællandske geografi, altså dernede ved Næstved og Karrebæksminde Bugt, ja, så skal man vel bare sige Gavnø Slot hvor eventyret begynder, som ejerne, familien Reedtz-Thott, selv siger. Og det er der noget om, for det er et aktivt slot med masser af oplevelser og aktiviteter gennem hele sæsonen. Portene er åbne for dem, der vil se et halvt årtusindes kulturhistorie med egne øjne. Men kender man sin geografi i det sydsjællandske, så ved man også, at Næstved ligger ud til en af de smukkeste fjorde på Sjælland, Karrebæksminde Fjord mellem Karrebæksminde, Enø, Gavnø og ydernæs ved Næstved, hvor Susåen og Næstveds havnekanal løber ud.

Hus og grund på Appenæs Bygade 96A+B ligger lige ud til fjorden med egen bade- og bådebro og Gavnø i fjordvandet så tæt, at man kan nå den med lange arme. Agh, næsten. Jacobshavn ligger lige om hjørnet, og mindre både kan trækkes op 30 meter fra grunden. Det er et natursmukt stykke af Danmark med både et EF-fuglebeskyttelsesområde, et habitatområde og Ramsarområde, et internationalt beskyttet naturreservat. Fra Jacobshavn tager det 10 minutter at sejle til Enø, og fra huset er der 7 minutter til centrum i Næstved. Huset er fra 1932, og her er 206 m2 bolig i 96A og 63 m2 bolig i 96B. Der er opsat separat el- og vandmåler, hvorfor det er oplagt til flere generationer, familier eller erhverv på samme matrikel. Alt er velholdt på en 1.235 m2 stor fjordgrund.

Næstved ligger ikke mere end 50 minutter fra København. Med næsten 85.000 indbyggere er byen den 5. største by på Sjælland. Gammel købstad er den, faktisk én af de ældste byer i Danmark. Derfor er Næstved også rig på middelalderlig arkitektur, og har flere museer og årlige arrangementer på kulturprogrammet. En tur til Næstved er også et velkommen til SydkystDanmark, som Sydsjælland og Møn også kaldes. Her er højt til himlen og plads til at leve det hele ud.


Bestil salgsmateriale

Appenæs Bygade 96A+B, Appenæs, 4700 Næstved

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg