Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ane Katrines Vej 14, st. 4., 2000 Frederiksberg

Ingen prinsesser eller dronninger med det navn...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:47 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN10979
  • Energimærke:
    C

Ingen prinsesser eller dronninger med det navn...

Ane Katrines Vej lyder, som var vejen opkaldt efter en prinsesse eller en dronning. Men der er ingen prinsesser eller dronninger med det navn. Men her har tidligere ligget en gård, og vejen er opkaldt efter en kvinde i gårdejerens familie. Ja, for mange år siden, før åen blev til Åboulevarden, som man nu taler om skal blive til en å igen.

Lejligheden på Ane Katrines Vej 14 ligger i en ejendom vendt væk fra trafikken på Bispeengbuen, så her er stille, helt stille. Det er en pivhyggelig lejlighed på 47 m2 med et solrigt gårdmiljø. Her er separat bad og toilet og indbyggede skabe, så selv om den ikke er verdens største lejlighed, så har den en rigtig god planløsning med fransk altan, merci.

Postnummeret er 2000 Frederiksberg. Det er postnummeret med parker, smukke haver, slotte og smukke tennisanlæg. Og så er Frederiksberg trendy butikker, caféer og gode restauranter. Fra Ane Katrines Vej ligger Metroen lige om hjørnet. Frederiksberg er for alle aldre og meget for de unge med CBS selvfølgelig, kort for det nydanske ord Copenhagen Business School. Frederiksberg er omringet af København med et meget højere postnummer. Man skal være nogen, før man bliver til noget.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg