Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Amerika Plads 3A, 7., 2100 København Ø

En villa øverst oppe med privat tagterrasse på 80 m2 mod nord, øst, syd og vest

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:13.250.000 DKK
  • Ejerudgift:6.165 DKK
  • Boligareal:136 m2
  • Sagsnr.:IEN10433
  • Energimærke:
    C

En villa øverst oppe med privat tagterrasse på 80 m2 mod nord, øst, syd og vest

Kulturelle sammenstød er normalt forbundet med kultur og mennesker, der støder på hinanden. Men ikke her på havnen i det gamle frihavnskvarter, som området nok i virkeligheden burde hedde. Her er sammenstødet et spændende mix mellem nye, eksklusive boliger og gammel industri, pakhuse og promenader med let tilgængelighed til vandet, mellem gamle kraner og hippe restauranter, caféer, metro og strand på havnekajen.
Vi er på Amerika Plads, der, hvor bådene til Amerika i sin tid lagde til og fra. Lejligheden i nummer 3A ligger som den eneste på 7. sal med privat tagterrasse på 80 m2 mod nord, øst, syd og vest. Ja, sol hele dagen, udsigt til tårnene København, til vandet i havnen, til Sverige, til alt. Parkering i kælderen, privat elevator til døren. Tak for det. Alle 136 m2 er renoveret inden for det sidste år. Dinesen Douglas fyrplanker på op til 9 knastfrie meter. Gulvvarme über alles. Nyt snedkerkøkken, nyt badeværelse. Alt er pivlækkert i en ejendom fra 2005. Som at bo i en villa på 7. etage.

Drømmeri og nytænkning skaber stærke bydele og leverum, hvor mennesker skaber kultur og kultur civilisation. Den nye kultur på Amerika Plads er den nye nabo til Kastellet og Churchillparken. Resten af København er lige om hjørnet. Det gælder de bedste restauranter, caféerne og de lækre butikker, og det gælder kulturen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater, skuespillet i Skuespilhuset, de grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have.

Bestil salgsmateriale

Amerika Plads 3A, 7., 2100 København Ø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM, SoMe ansvarlig
kristensen@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg