Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Amerika Plads 24B, 6., 2100 København Ø

Paradiset. Altså det mellem himmel og jord

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:16.950.000 DKK
  • Ejerudgift:6.128 DKK
  • Boligareal:149 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:2006
  • Energimærke:
    B

Paradiset. Altså det mellem himmel og jord

I det kristne paradis lokkede Eva Adam til at spise af æblet på et bestemt træ. Uha, så fik vi arvesynden. I en anden religion kan man møde 72 jomfruer. Ja, hvor heldig kan man være. Siger det bare. Men et sted mellem himmel og jord ligger der også et paradis, et jordisk et, endda med privat elevator fra parkeringskælderen hele vejen op til den øverste etage. Ingen andre bor på etagen, lejligheden ligger solitært, som man siger, så her kan man gå nøgen rundt i sit eget paradis uden at blive set. Ligesom Adam og Eva, før de tog en bid af æblet i Edens Have.

Ejendommen på Amerika Plads er bygget i 2006, og lejligheden på 6. sal er nok en af de lækreste i København renoveret med nye gulve, badeværelse og køkken. Ikke kun fordi alt er så gennemført smukt, heller ikke fordi udsigten over den gamle havn og Øresundet er så enestående, eller fordi kulturen i det gamle frihavnskvarter med både til Amerika er med i det nye. Nej, det er haven, haven mellem himmel og jord, for intet paradis uden en have, slet ikke. Med 160 m2 er den prioriteret højere end boligen på 149 m2. Ingen penthouselejligheder i København har en have som her. Kultiverede buskbom, korte og langhårede græsser, tujaer, japanske dværgahorn, oliventræer, terrasserum, loungemiljøer. Guddommelig, klassisk havekunst i sorte havekasser. Bare mageløst. Paradisets have under himlen, det er her, vi er.

Med elevatoren ned er Amerika Plads den nye nabo til Kastellet og Churchillparken. På gåben er København lige om hjørnet. Ned ad Store Kongensgade, ned til de bedste restauranter, caféerne og de lækre butikker, til kulturen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater, skuespillet i Skuespilhuset, de grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have.

Bestil salgsmateriale

Amerika Plads 24B, 6., 2100 København Ø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Udforsk andre
Lejligheder til Salg